reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduję się z rana:-D Właśnie mi dzieci pobudkę zrobiły i nie dały pospać:-(Tak bym chciała zeby w weekend pospali trochę dłużej a nie po 7 budzą:tak:
Iwonka oj zimno tam u ciebie , u mnie na szczęście nie było dziś mrozu więc może się ociepli?Ale zauważyłam że jak jest mróz to dzień ładny a jak nie ma to pada:baffled:
Shady pewnie że pamietamy. Urządzaj się tam i pisz co u ciebie:tak:Jak Synuś się zaaklimatyzował?Zazdroszczę ci tego ciepełka:-)
Gosiaczku przykro że mąż zmienił zdanie ale spróbuj go też zrozumieć.Pewnie przeraża go wizja powrotu do zmieniania pieluszek, nieprzespanych nocy itp tym bardziej ze wasze córki są dorosłe i lada moment wyfruną z gniazdka układać sobie życie:tak:Ja z jednej strony go rozumiem.

reklama
hihihi u nas wszystko w porzadku, ja pracuje, moj maz tez zaczyna prace od poniedzialku, zrobilismy prawa jazdy. Alanek sie zaklimatyzowal, tylko by sie taplal w oceanie :):):) nie wiem nawet czy poczul roznice. Jednoi jest pewne, nauczyl sie wielu slow po angielsku (lapie szybciutko ten jezyk) , ciesze sie, balam sie, ze nie pojdzie mu tak latwo. My tez chodzimy do szkoly na zajecia z angielskiego i to za free. Codziennie, wiec praca plus szkola i nie mam kiedy z wami popisac buuuuuuuu

witam

shady no to super, ze wam sie układa i że Alanek zadowolony :tak: pozdrowionka i przeslij trochę ciepełka :-) a co do języka, to takie maluszki szybko łapią :tak:

gosiaczek szkoda, ze mąz zmienił zdanie :-(

Dzien dobry..
ja niedanwo wstałam.bo tata mnie obudził telefonem.
Mąz na rybach,w nocy pojechał o 4,takze mam czasu na BB.
Bo odkąd wocił chodze jak w zegarku,tzn non stop cos mam do roboty,to gdzies pojechac, i takw kołko,.
A wczensiej to mnie nie było w domu,,wyjechana na wsi byłam.

Ewcia to niespodzianka niczego sobie,super.
no dokładnie...

Ewcia to fajowa niespodzianka :tak:, to może wy też do dzieła :cool2:
no my do dzieła,ale to nie te dni,ja we wtorek @ dostane,,teraz nadrabiamy zaleły miesiąc staranek;-);-):-D

EWCIA kobietko a ty nam sie cos ostatnio opuscilas - malo do nas zagladasz:dry:
nom wiem,,sama nad tym ubolewam

ide kawe zrobic ,,zaraz wracaam

Witam zimnym rankiem.
Shady pamietamy,pamietamy fajnie ze sie odezwalas i ze tak latwo z aklimatyzacja poszlo.Jak wyszlo z pakowankiem wszysko masz co chialas,czy jakies szpargaly juz miejsca nie znalazly na transport;-) Jacie nie moge taka przeprowadzka to masakra organizacyjna ale juz jestescie na miejscu i super.Zycze aby szlo wam tam jak najlepiej i obyscie szybciutko poszli na swoje:yes:
Gosiaczek hmmm no coz sama nie wiem co ci napisac,porozmawiaj z mezem i podpytaj dlaczego zdanie zmienil.Byc moze tak jak dziewczyny pisza przeraza go powrot do pieluch,nieprzespanych nocek,a tesciowa to tez pewnie cos nagadala.Rozumiem twoja zlosc i tule mocno.

Ewcia nadrabiajcie,nadrabiajcie ja zaszlam dzien przed @ wiec moze i wam sie tak uda.
no własnie wiem Vici,bardzo to pamiętam,,dlatego my juz zaczeliśmy staranka,,ile sie tylko da,,,:-D;-);-);-)

Ja mam kawe,ale ide teraz łożko sprzatnąc,ogarnąc sie,Mata ubrać,,no i jajecnzice zacząc robić....

reklama
Nie wiem jak to jest mozliwe ale stalo sie.Wiem dokladnie to kiedy zaszlam bo mielismy jakies spokojne dni Jacek dlugo pracowal a potem byl wykonczony ale pewien dzien saszalelismy a na 2 dzien @ normalnie dostalam.Mysmy sie nie starali o dzidzie po prostu samo wyszlo.Potem bylismy na imprezie i tylko ja bidulka chorowalam jak nie wiem.A po miesiacu wyszlo szydlo z worka:-DRozmawialam z ginem na ten temat,ze tylko ten dzien mi pasuje i on powiedzial,ze to jest mozliwe.Mozna zajsc w kazdym w sumie dniu cyklu ale w plodne jest najwieksza szansa.Czyli wychodzi na to ,ze dzidzie mozna robic 365 dni w roku:-D:-D

Do góry