reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem.No Iwonka to się doczekałaś zdania o butach podzielone więc chyba wyliczanka cię czeka:-D
Gosiaczek a ty marsz do męża anie tu z nami czas tracić:-)
Ewcia to niespodzianka niczego sobie,super.

reklama
To ja już mówię dobranoc bo jakoś mam smutki i nie będę wam tu smęcić ( wolała bym być na miejscu gosiaczka oczywiście nie z jej mężem:rofl2: tylko :cool2:, no same wiecie o co biega :tak:)

Ewcia to fajowa niespodzianka :tak:, to może wy też do dzieła :cool2:
Iwonak jak byś miała jeszcze jednego ziemniaka na zbyciu to ja tez poproszę :-p

A ja coś nie mogę zasnąć. Mojego jeszcze nie ma i nawet sms`a mi nie przysłał :-(

A tu coś dla Gosiaczka :tak:

Załączniki

• Heart03.jpg
    Heart03.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 29
Mniemam, ze zadnej z Was tu nie ma, bo spicie - w koncu jest weekend no nie??
Mam nadzieje, ze mnie pamietacie. Melduje sie ze sloneczej Californi, goraco tu jak cholera. Niestety nie mam zbyt wiele czasu na pisanie w necie, bo pracuje.
Jak pojdziemy juz na swoje, to bede zagladac czesciej.
Poki co pozdrawiam Was serdecznie :-):-)

Witam gorąco, i dziękuję za wszystko.Noc była upojna, fakt, wszystko super świetnie wyszło, mąż pod wrażeniem, i też bardzo Mu się podobało że wzięłam sprawy w swoje ręce, ale niestety skutku tej nocy nie będzie, Moje Kochanie jednak stwierdziło że nie jest pewny czy jeszcze tak na 100% chce dziecko, wczoraj nie był gotowy, jak stwierdził. Jeszcze niedawno był święcie przekonany że chce, nie wiem co Mu się przestawiło, porażka totalna, załamka, ale jestem wściekła........No i oczywiście nie ma we mnie fasolki......
Nie wiem co mam zrobić, On twierdzi że jest już za stary, że teraz na nas kolej, że już nasze dzieci duże i pewnie niedługo pójdą w świat. Nic już nie rozumiem z tego. Najpierw mówi że chce, potem że nie, nie wiem.

Hej dziewczyny. Dzisiaj mroz :szok: - 5 stopni. Maly dal mi pospac do 7.30 łooo ale sie wyspalam nawet w nocy spal dobrze, nie meczyl sie tak strasznie chyba leki zaczynaja pomagac.

GOSIACZEK oj a ty sie tak przygotowalas. To przykro mi ze M zmienil zdanie.

SHADY pamietamy. Moze podrzucisz troche tego cieplego klimatu ;-)bo u nas zimno - a ja tak tego nie lubie.

EWCIA kobietko a ty nam sie cos ostatnio opuscilas - malo do nas zagladasz:dry:

reklama
No tak a w tym cały jest ambaras aby dwoje chciało naraz.
A najgorsze że coś wyczuwam że moja teściowa mogła maczać w tym swoje macki, jak byłam w zeszłym tygodniu w Niemczech On był u Niej codziennie, może Ona ...?
Przecież jeszcze niedawno chciał, był pewny że chce.

Do góry