reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamy coś takiego odkąd go inhalowalam... tak mi się wydaje bo jedzenie też nowe dostaje co to? Do tego żeby wychodzą i ślina tonami... wszystko memla A ja nie wiem co to i czym to traktować

Po każdej inhalacji należy dziecku przemyć buzie choćby woda, może zapomniałaś i się Mały uczulil

reklama
Oj mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) Anastazja wchodzi w 62 :oo::unsure: mamy szczepienia ostatniego dnia lutego taka poznam najświeższe wymiary ;-) ;) ale Anastazja tez taka szczuplutka. Siatki centylowe to dla mnie magia, nie umiem czyta wiec pytam lekarza czy jest ok..
Ja tego nie sprawdzam. Je robi siku i kupy to jest ok. Mamy już dwa ząbki:)

zdrówka dla Sebusia! :-* to moja dogada się z Twoim :p mamy już 7.5KG i ubrania na 74
No to podobny gabaryt:) amy po szpitalu i mamy zapalen8e oskrzeli bo zapewne tamta która kazała odstawić leki to za szybko i się wróciło i to mocniej
Mamy antybiotyk amotaks i dalej inhalacje. Na uczulenie nabuziaku mamy bepanten. Ale mnie zszokowala pytaniem dlaczego jeszcze nie siedzi i nie próbuje. A ja na to że nawet 5 miesięcy nie ma A ta do mnie że mam iść do neurologa bo główki nie ciągnie jak to się za raczki ciągnie. Ja na to że żaden lekarz nie robił mu tego testu A poza tym to płacze i jest chory i dlatego nie współpracuje. Przecież przejreca się na brzuch plecy na boki i pelza. A ta chce żeby 5 miesięczny już siedział :o:o:hmm::angry::angry::angry:

No to podobny gabaryt:) amy po szpitalu i mamy zapalen8e oskrzeli bo zapewne tamta która kazała odstawić leki to za szybko i się wróciło i to mocniej
Mamy antybiotyk amotaks i dalej inhalacje. Na uczulenie nabuziaku mamy bepanten. Ale mnie zszokowala pytaniem dlaczego jeszcze nie siedzi i nie próbuje. A ja na to że nawet 5 miesięcy nie ma A ta do mnie że mam iść do neurologa bo główki nie ciągnie jak to się za raczki ciągnie. Ja na to że żaden lekarz nie robił mu tego testu A poza tym to płacze i jest chory i dlatego nie współpracuje. Przecież przejreca się na brzuch plecy na boki i pelza. A ta chce żeby 5 miesięczny już siedział :o:o:hmm::angry::angry::angry:

Biedactwo :-( to kurujcie się tam! :-*

Znawcą w żaden sposób nie jestem, ale moja też już się obraca, w ogóle podobno bardziej rozwinięta niż jej 5 miesięcy, na tym teście głowę podnosi (paru lekarzy jej to robiło) itd, a na rehabilitację chodzić musimy, bo są niewielkie problemy, a każdemu z boku, kto się nie zna i nie widzi codziennie Martyny stwierdziłby, że po co. Zawsze warto kogoś innego zapytać i mieć spokojną głowę, bo teraz będziesz ciągle o tym myśleć.

Na siedzenie ma czas. Pytalam na rehabilitacji i kolo 8m-ca dziecko siedzieć powinno

reklama
Biedactwo :-( to kurujcie się tam! :-*

Znawcą w żaden sposób nie jestem, ale moja też już się obraca, w ogóle podobno bardziej rozwinięta niż jej 5 miesięcy, na tym teście głowę podnosi (paru lekarzy jej to robiło) itd, a na rehabilitację chodzić musimy, bo są niewielkie problemy, a każdemu z boku, kto się nie zna i nie widzi codziennie Martyny stwierdziłby, że po co. Zawsze warto kogoś innego zapytać i mieć spokojną głowę, bo teraz będziesz ciągle o tym myśleć.
To sie nazywa proba trakcji. Nasz tez nie podnosil i m.in dlatego mamy rehabilitacje

Do góry