reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja czuję już od 16 tygodnia. Ale to moja 3 ciąża. To też robi różnicęAle Ci zazdroszczę, ja jeszcze nie czuje ruchówale dopiero zaczęłam 5 miesiąc, moje dziecię naprawdę mnie uczy cierpliwości, a ja taki niecierpliwiec, zawsze musiałam mieć wszystko od razu...
![]()
AjahiS
U mnie ten sam czas ciąży i również czekam na ruchy mimo że to moja 3 ciąża:-) coś wydaje mi się że czasem dotyka od wewnątrz brzucha przy pepku ale nic konkretniejszego nie ma :-(Moja pierwsza, dzisiaj jest 17w6d.. także czekam![]()
U mnie ten sam czas ciąży i również czekam na ruchy mimo że to moja 3 ciąża:-) coś wydaje mi się że czasem dotyka od wewnątrz brzucha przy pepku ale nic konkretniejszego nie ma :-(
Ooo tez masz termin na 31.07?? Super! Ja czuję, ze to będzie i tak sierpień
Moja czwarta prawie 2tyg starsza a tez srednio. Pojedyncze czuje juz od dawna sle rzadko. Ostatnio coraz czesciej. Pewnie niedlugo sie zacznie![]()
Tak jak mówią, każda ciąża jest inna
HaTo
Ja teoretycznie chłopaka, ale za tydzień na połówkowych się zobaczy, albo i nie.
No i chyba czuje ruchy. Myślałam, ze to jelita, ale ostatnio sobie leżę, układ trawienny wyjątkowo w bardzo dobrym stanie i tu takie puk puk. Wiec chyba lokator
)) Czuje naczęściej wieczorem w łóżku albo w aucie jak jestem w pozycji siedzącej i trochę naciskam na brzuch.
No i chyba czuje ruchy. Myślałam, ze to jelita, ale ostatnio sobie leżę, układ trawienny wyjątkowo w bardzo dobrym stanie i tu takie puk puk. Wiec chyba lokator
Ennis92
Przepone I układ trawienny.Tak jak mówią, każda ciąża jest innaMusimy czekać
Wiecie już co nosicie pod sercem??
reklama
Ja teoretycznie chłopaka, ale za tydzień na połówkowych się zobaczy, albo i nie.
No i chyba czuje ruchy. Myślałam, ze to jelita, ale ostatnio sobie leżę, układ trawienny wyjątkowo w bardzo dobrym stanie i tu takie puk puk. Wiec chyba lokator)) Czuje naczęściej wieczorem w łóżku albo w aucie jak jestem w pozycji siedzącej i trochę naciskam na brzuch.
Super