reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Ja bralam orgalutran, to nie jest to samo, ale podobna substancja, tez.miałam czerwony placek ok 2 cm i piekło, ale przechodziło po jakiejś godzinie.Dziewczyny, dziś oprócz menopur i finału zrobiłam zastrzyk z cetrodile. Spanikowałam ...mam wielką czerwona plamę w miejscu wstrzyknięcia.
jagodaaga
Poprzednio po orgalutran nic mi nie było.Ja bralam orgalutran, to nie jest to samo, ale podobna substancja, tez.miałam czerwony placek ok 2 cm i piekło, ale przechodziło po jakiejś godzinie.
Forget-me-not...
Kochana pewnie za późno pisze bo pewnie juz przeszlo. Po cetrotide jest zaczerwienienie i swedzenie. Mi pierwszy zastrzyk robila pielegniarka i mówiła ze tak będzie.Dziewczyny, dziś oprócz menopur i finału zrobiłam zastrzyk z cetrodile. Spanikowałam ...mam wielką czerwona plamę w miejscu wstrzyknięcia.
jagodaaga
Mega się wystraszyłam bo jestem straszna panikarą, ale zanim zobaczył czerwony placek średnicy 5 cm zrobiło mi się słabo, a jak już zobaczyłam to palpitacji serca dostałamKochana pewnie za późno pisze bo pewnie juz przeszlo. Po cetrotide jest zaczerwienienie i swedzenie. Mi pierwszy zastrzyk robila pielegniarka i mówiła ze tak będzie.
Forget-me-not...
Rozmawiaj z lekarzem ja nie wiem czy tak mozna zmieniać w trakcie. Wiem tylko ze to zaczerwienienie normalne jest.Mega się wystraszyłam bo jestem straszna panikarą, ale zanim zobaczył czerwony placek średnicy 5 cm zrobiło mi się słabo, a jak już zobaczyłam to palpitacji serca dostałamminęły 2 godziny, czerwony placek nadal jest trochę mniejszy ale jest. Atak paniki opanowany
szykuje się do wyjazdu niedługo okaże się co wyhodowaliśmy
myślicie że mogę poprosić o zmianę na orgalutran?
A u ktorego lekarza w koncu zostałas? I ktory dzis dzień stymulacji?
Powodzenia kochana. Trzymamy kciuki zeby bylo dobrze[emoji110] [emoji110] [emoji110]
sssurykatka
Możesz pogadać, ale nie wiem czy zechcą już po pierwszpierwszym zrobionym zamieniać, bo to jednak nie jest dokładnie to samo. Spytać możnaMega się wystraszyłam bo jestem straszna panikarą, ale zanim zobaczył czerwony placek średnicy 5 cm zrobiło mi się słabo, a jak już zobaczyłam to palpitacji serca dostałamminęły 2 godziny, czerwony placek nadal jest trochę mniejszy ale jest. Atak paniki opanowany
szykuje się do wyjazdu niedługo okaże się co wyhodowaliśmy
myślicie że mogę poprosić o zmianę na orgalutran?
jagodaaga
Zostałam u Zamory i naprawę, bez względu jak się to zakończy...nie żałuję!!! Wręcz polecam i żałuję że dopiero terazRozmawiaj z lekarzem ja nie wiem czy tak mozna zmieniać w trakcie. Wiem tylko ze to zaczerwienienie normalne jest.
A u ktorego lekarza w koncu zostałas? I ktory dzis dzień stymulacji?
Powodzenia kochana. Trzymamy kciuki zeby bylo dobrze[emoji110] [emoji110] [emoji110]
reklama
Forget-me-not...
Dobrze zrobilas[emoji6] Ja tez jesli bede do nastepnej stymulacji podchodzila to będą chciala do niego.Zostałam u Zamory i naprawę, bez względu jak się to zakończy...nie żałuję!!! Wręcz polecam i żałuję że dopiero teraz![]()
Podziel się: