Martkaaa5
Fanka BB :)
U mnie od początku chodzącedziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie od początku chodzącedziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
dziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Ja mam chodzace i raczej zawsze takie daja☺
Posiemw Ci szczerze, że nie wiem. Teraz jak są elektroniczne to nie mam jak zerknąć[emoji39] w środę mam wizytę to zapytam [emoji16]dziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Ja też mam wizytę w srodę i wtedy wszystko sie okaże, na wszelki wypadek umówiłam sie tez prywatnie na srodę,..Posiemw Ci szczerze, że nie wiem. Teraz jak są elektroniczne to nie mam jak zerknąć[emoji39] w środę mam wizytę to zapytam [emoji16]
Zazwyczaj l4 pojawia sie po 2 dniach na platformie pracodawcy.Mi dzis kierowniczka napisala ze nie wodzi l4 w systemie.. I niewiem czy to u niej jakiś problem czy cos. Bo lekarz mówił ze l4 poszlo w systemie. :/
U lekarza bylam w czwartek po południu.. Więc juz minęły dwa dni. No nic mam nadzieje ze to tylko jakiś błąd.Ja też mam wizytę w srodę i wtedy wszystko sie okaże, na wszelki wypadek umówiłam sie tez prywatnie na srodę,..
Zazwyczaj l4 pojawia sie po 2 dniach na platformie pracodawcy.
U lekarza bylam w czwartek po południu.. Więc juz minęły dwa dni. No nic mam nadzieje ze to tylko jakiś błąd.
Robił to przy mnie potwierdzał dane pracodawcy i powiedział ze poszlo.. Kurde teraz sama sie martwie.Oj to może faktycznie jakis błąd i jutro wszystko sie wyjaśni.