Martkaaa5
Fanka BB :)
U mnie od początku chodzącedziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie od początku chodzącedziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
dziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Ja mam chodzace i raczej zawsze takie daja☺
Posiemw Ci szczerze, że nie wiem. Teraz jak są elektroniczne to nie mam jak zerknąć[emoji39] w środę mam wizytę to zapytam [emoji16]dziewczyny jeszcze jedno pytanie odnosnie l4, macie l4 chodzace czy leżace, koleżanka próbuje mi wmówic, ze w ciazy lekarze daja tylko lezące, a jak u was??
Ja też mam wizytę w srodę i wtedy wszystko sie okaże, na wszelki wypadek umówiłam sie tez prywatnie na srodę,..Posiemw Ci szczerze, że nie wiem. Teraz jak są elektroniczne to nie mam jak zerknąć[emoji39] w środę mam wizytę to zapytam [emoji16]
Zazwyczaj l4 pojawia sie po 2 dniach na platformie pracodawcy.Mi dzis kierowniczka napisala ze nie wodzi l4 w systemie.. I niewiem czy to u niej jakiś problem czy cos. Bo lekarz mówił ze l4 poszlo w systemie. :/
U lekarza bylam w czwartek po południu.. Więc juz minęły dwa dni. No nic mam nadzieje ze to tylko jakiś błąd.Ja też mam wizytę w srodę i wtedy wszystko sie okaże, na wszelki wypadek umówiłam sie tez prywatnie na srodę,..
Zazwyczaj l4 pojawia sie po 2 dniach na platformie pracodawcy.
U lekarza bylam w czwartek po południu.. Więc juz minęły dwa dni. No nic mam nadzieje ze to tylko jakiś błąd.
Robił to przy mnie potwierdzał dane pracodawcy i powiedział ze poszlo.. Kurde teraz sama sie martwie.Oj to może faktycznie jakis błąd i jutro wszystko sie wyjaśni.