Vinszka
Fanka BB :)
Cuuudowności! [emoji7][emoji7][emoji7]Moj Maluszekprawie 3cm.9tydzien i drugi dzień ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cuuudowności! [emoji7][emoji7][emoji7]Moj Maluszekprawie 3cm.9tydzien i drugi dzień ciąży
Ja sie poprostu martwie u niej o te stymulacje przy jej niskiej rezerwie moze byc ciezko a tak juz by miala to z glowy :-)Ja kazdemu zycze zeby sie udalo, czy tak czy tak[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Widze ze dziewczyny pisza ze to wystarczy mam nadzieje za maja racje :-) bo ja sie teraz w ciazy nie moge zamartiac!!! Hehehe [emoji173]️ Ma byc wszystko u ciebie w pozadku bo ja jestem na 100% peena ze tam jest zarodek ktory juz do brzusia leci...
Ja sie poprostu martwie u niej o te stymulacje przy jej niskiej rezerwie moze byc ciezko a tak juz by miala to z glowy :-)
Do punkcji ma byc nisko, niziutkooooo, ma go prawie wcale.nie byc, bo mogloby to swiadczyc o zbyt wczesnej owuacji. Po punkcji ma rosnac, po transferze jeszcze bardziejWytłumaczcie mi proszę z tym progesteronem...plisss![]()
Kobito daj se ciut na wstrzymanie. Po prostu poczekaj na wynik testu. U mnie progesteron w 5 tc byl jeszcze ponizej 10. Bierzesz dodatkowe leki, ktore nie wychodza we krwi, receptory masz na pewno wysycone. Nie nakrecaj sie, jak sie bedzie mialo udac to sie uda a jak sie nie uda to tym bardziej bedzie bolalo.Ja po prostu nie chce naciskać lekarza
Bo mówił by zrobić w piatek progesteron a zastrzyk był robiony w środę późnym wieczorem
Martwi mnie to ze boli mnie podbrzusze taki ściskający momentami skurczowy ból
A 10 dni wypada wlasnie w piatek od momentu samego zastrzyku z Pregnylu
Jak na 2dniowy to jest gitZamiast się cieszyć to martwię się ta beta 9.8 ze jest za niska moze temu ze 2 dniowy zarodek był podany nie wiem juz sama...
Jest piękna gruba kreskaMoze tylko ja ta kreske widze ale na opakowaniu jest zaznaczone ze nawet slaba kreske swiadczy o ciazy![]()