misis188
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzucha jeszcze nie widac, chyba ze mam wzdeciaPamięć to tu jednak maszJest plan na zmiane kolejna ale już chyba tylko materaca bo łóżko za drogi wychodzi....chociaż taniej niż in vitro
Jak się czujesz ? Brzusio duży ? Dwie dziewczynki ?❤❤
Byłaby parka❤ miej w zapasie z jedne spodnie w uniwersalnym kolorze bo będzie się chłopak wstydził
Brzucha jeszcze nie widac, chyba ze mam wzdeciasnilo mi sie dzisiaj ze jednej urosl wacek
![]()
O nie nie nie.
Brzucha jeszcze nie widac, chyba ze mam wzdeciasnilo mi sie dzisiaj ze jednej urosl wacek
![]()
A mi siu fifulki marzyly a ty mi zrujnowalas marzenia ;PO nie nie nie.
Mówiłam ze 2 baby o żaden fajfus!
Asia następnym razemA mi siu fifulki marzyly a ty mi zrujnowalas marzenia ;P
Dobry
Są tu jakieś ciężarówki czy tylko same mamuśki zostały?Przejrzałam kilka str wstecz i same Matki Polki tu widzę
![]()
są, są - nie wiem kto to będzie rodziłAsia następnym razembo z tego co pamiętam rodzeństwo jest na zimowisku ?
Jak to kto... Tysą, są - nie wiem kto to będzie rodził![]()