• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Iga cały czas wazy 10kg i tak juz od 3msc, je normalnie ale duzo choruje... Teraz tez w domu zapalenie oskrzeli ...

Linoone ojej współczuje i przesylam dużo sił :)

reklama
Mmag ja mam odłożony priorix od wakacji bo mamy lekkie opóźnienie [emoji23]

Linoone o kurczę nieźle:D jak w praktyce ogarniasz spacery? Starszy idzie sam? Ja się boję jak to ogarnąć i czy potrzebuje podwójny wózek ale już będzie miała 2 lata to może nie.. jak sobie z psami radzisz?
Szacun [emoji33]

Pumelova, jedno w wózku, drugie w chuście albo nosidle. Dziś tak wypad do Biedry zaliczyliśmy. Albo podjeżdżam samochodem tuż pod park i starszy idzie te kilkadziesiąt metrów na plac zabaw sam. Ale mam taki plan, że czekam na 500+ [emoji12] i kupuje dostawkę do gondoli, taką z siedziskiem.
A psy są na wczasach u moich rodziców. Nie ogarnęłabym na razie, muszę sobie jakiś system wypracować. [emoji6]

Dużo szczęścia dziewczyny [emoji8]

Pumelova, jedno w wózku, drugie w chuście albo nosidle. Dziś tak wypad do Biedry zaliczyliśmy. Albo podjeżdżam samochodem tuż pod park i starszy idzie te kilkadziesiąt metrów na plac zabaw sam. Ale mam taki plan, że czekam na 500+ [emoji12] i kupuje dostawkę do gondoli, taką z siedziskiem.
A psy są na wczasach u moich rodziców. Nie ogarnęłabym na razie, muszę sobie jakiś system wypracować. [emoji6]

Dużo szczęścia dziewczyny [emoji8]
No wlasnie nie mogłam pojąć jak ogarniasz psy. Dobrze że mają się gdzie podziac:)
A takie dostawki do gondoli są uniwersalne czy pasują tylko konkretna dostawka do konkretnego wózka?

Moja gwiazda waży 9860!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry