reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie tez kiedys mialam jasny blond, po czym kolo kwietnia strzelilam sobie ciemny blond, i bardzo mi sie spodobalo. teraz czeka mnie kolejna farbka i zastanawiam sie na jaki kolorek, ale temn twoj naprade mi sie podoba. Jaki to kolor dokaldnie i jakiej firmy? mozesz mi zdradzic.

reklama
Witam.

Rety :szok: w Radomiu w szpitalu, lezy chłopiec z sepsą :szok::szok::szok: chyba zaczynam sie bać :baffled:

O matko!!! Ja tez sie cholernie boje tej sepsy:zawstydzona/y:

Witam wszystkie Mamusie.
Jakoś nie wpadłam wcześniej na pomysł, aby tu zaglądnąc, dopiero dzisiaj mnie natchnęło, a jakby nie patrzeć jestem mamą siedzącą w domu i to od bardzo, bardzo dawna, bo od 7 miesiąca ciąży, a Oliwka ma już prawie roczek ;-).
Więc, jesli nie macie nic przeciwko, to dołączę do Was :-)
Pozdroofka

INNA witaj wsrod nas:tak: tu naprawde sie duzo dzieje;-)

Chcialam was jeszcze zapytac.... ile wczesniej trzeba odstawic tabletki antykoncepcyjne zeby "bezpiecznie" starac sie o dzidzie???Podjelismy z M decyzjie ze do kwietnia/maja fasolka musi byc:-) tylko ze ja sie boje zeby przez te tabletki cos zlego sie nie przydazylo:-(

Mnie lekarz mowil ze musze po odstawieniu tabletek poczekac pol roku zeby zaczac staranka, wiec jesli chcesz w maju zafasolkowac to juz bys musiala odstawic:tak:. Oj jak fajnie szykuje nam sie kolejna formulowa dzidzia;-):-):-)

A ja wszystko juz porobilam pranie sprzatanie obiad juz tez zjedzony. Teraz Kubus ucina sobie poobiednia drzemke a ja z Natalka robimy lekcje z wczoraj bo dzis pewnie znowu jej przyniosa. Nie wiem jak dlugo ja w domku trzymac:confused: goraczki juz nie ma.

Nie nie bylam bo nie umiem jezdzic:-D i do tego nikt nie chce przyjechac kto umie.Na przystankach juz widze ludzi z nartami i deskami a ja nic.Victor nawet sanek jeszcze nie ma ale na weeckend jedziemy do PL to kupie.Tu kosztuja okolo 50 euro i dodatkowo musze dac za oparcie a w Pl tansze oj duzo tansze.Wykozystam sytuacje i kupie odrazu:-)
Co do wlosow to ja nigdy blad nie mialam ale i nie chce:pza to kiedys kilka razy trwala mialam:yes:

A wlasnie Agatka to zalezy od tabletek bo jesli masz nowej generacji to po pierwszych 2 miesiacach mozna juz sie starac:-)Tak mowil mi moj lekarz:yes:

Mnie lekarz mowil ze musze po odstawieniu tabletek poczekac pol roku zeby zaczac staranka, wiec jesli chcesz w maju zafasolkowac to juz bys musiala odstawic:tak:. Oj jak fajnie szykuje nam sie kolejna formulowa dzidzia;-):-):-)

:szok::szok::szok::szok: pol roku:szok::szok: matko tak dlugo to cholersto moze zaszkodzic??:crazy::no: wsyztskie macie taki informacje o tym? kur.... nie moge dostac sie do mojego lekarza mowi ze wsyztkie terminy maj zajete...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bez sensu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie nie bylam bo nie umiem jezdzic:-D i do tego nikt nie chce przyjechac kto umie.

Kochana juz do ciebie jade i z mila checia cie naucze jezdzic:happy:

reklama
A wlasnie Agatka to zalezy od tabletek bo jesli masz nowej generacji to po pierwszych 2 miesiacach mozna juz sie starac:-)Tak mowil mi moj lekarz:yes:

To sa tabletki yasminelle, jak przepisywala mi gin je jakis rok temu to wtedy ponoc byly najnowzsze i najlepsze, ale teraz to nie wiem....... nawte nie wiem od czego to zalezy ile wczesniej trzeba odstawic...:-(a tak strasznie boje sie komplikacji przez nie ze teraz nie bardzo wiem co mam robic.

Do góry