Paulinaxxem
Zaangażowana w BB
W ciąży już tak jest ze czasami tu czasami tam zakłuje czy zaboli. Myśle ze powinnaś porozmawiać na następnej wizycie ze swoim lekarzem ale raczej nie ma powodów do zmartwień[emoji4][emoji4]
Ulzylo mi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ciąży już tak jest ze czasami tu czasami tam zakłuje czy zaboli. Myśle ze powinnaś porozmawiać na następnej wizycie ze swoim lekarzem ale raczej nie ma powodów do zmartwień[emoji4][emoji4]
Bazofile też mam 0.01. Jesteś przeziebiona albo po chorobie?Dziewczyny chciałam zapytać, bo odebrałam wyniki krwi z morfologii i mam MPV zaniżone bo 8,30 a norma 9,4-12,5, oraz Bazofile mam 0,01 a norma jest 0,0 do 0,1. Miała tak któraś z Was? Nie wiem czy mam się czym martwić? Wizytę mam dopiero 29.03
Właśnie nic mi nie dolega, na nic nie chorowałam ostatnio, wszystko ok. Reszta z morfologii jest ok, oprócz MPV bo też niski. Cały czas biorę witaminy gdzie jest kwas foliowy. Mam nadzieję że to chwilowe.Bazofile też mam 0.01. Jesteś przeziebiona albo po chorobie?
Ja o swoich bazofilach wyczytałam, że jak tylko one są za nisko a inne wskazniki w normie to nie ma się czym martwic. Bierzesz kwas foliowy?
Jakby to powiedział mój lekarz "eeeeee..."Dziewczyny chciałam zapytać, bo odebrałam wyniki krwi z morfologii i mam MPV zaniżone bo 8,30 a norma 9,4-12,5, oraz Bazofile mam 0,01 a norma jest 0,0 do 0,1. Miała tak któraś z Was? Nie wiem czy mam się czym martwić? Wizytę mam dopiero 29.03
Dziewczyny chciałam zapytać, bo odebrałam wyniki krwi z morfologii i mam MPV zaniżone bo 8,30 a norma 9,4-12,5, oraz Bazofile mam 0,01 a norma jest 0,0 do 0,1. Miała tak któraś z Was? Nie wiem czy mam się czym martwić? Wizytę mam dopiero 29.03

dzięki dziewczyny, widzę że nie mam co się przejmować, na Was zawsze można liczyćJakby to powiedział mój lekarz "eeeeee..."Takie odchyły w ciąży to nie odchyły
![]()