Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To moja 6 ciąża wliczając poronienia. Nigdy nie miałam takiego plamienia. Nie jest to typowa dla ciąży rzecz. Czasem się zdarza, czasem to jednak objaw zupełnie nie związany z implantacją.Hej dziewczyny powiedzcie mi jak to było u was z plamieniami implantacyjnymi jak u was przebiegały
Cześć , ja się łudzę ,żę włąsnie je mam .....5 miesiąc starań , 10 dni przed @ mam plamienie , jest ono bardzo słabe , pierwszy dzień lekko różowe , dwa brązowe, za tydzień @ , oby nie przyszła , niemniej jednak obawiam się ,żę może to prolaktyna ........Hej dziewczyny powiedzcie mi jak to było u was z plamieniami implantacyjnymi jak u was przebiegały
No u mnie troszkę inaczej bo 8 dni po owulacji przy podtarciu miałam na papierze krew że śluzem potem przez chwilę dosłownie lekko różowe plamki i potem już czysto teraz czekam @ mam mieć 5 kwietnia to już masz 7 cykl strań a drugi z duphastonemCześć , ja się łudzę ,żę włąsnie je mam .....5 miesiąc starań , 10 dni przed @ mam plamienie , jest ono bardzo słabe , pierwszy dzień lekko różowe , dwa brązowe, za tydzień @ , oby nie przyszła , niemniej jednak obawiam się ,żę może to prolaktyna ........
No u mnie troszkę inaczej bo 8 dni po owulacji przy podtarciu miałam na papierze krew że śluzem potem przez chwilę dosłownie lekko różowe plamki i potem już czysto teraz czekam @ mam mieć 5 kwietnia to już masz 7 cykl strań a drugi z duphastonem
Ja 4 kwietnia.....miałaś już tak wcześniej ? Ja tyle wcześniej nigdy ,zawsze dwa ,trzy dni max przed @No u mnie troszkę inaczej bo 8 dni po owulacji przy podtarciu miałam na papierze krew że śluzem potem przez chwilę dosłownie lekko różowe plamki i potem już czysto teraz czekam @ mam mieć 5 kwietnia to już masz 7 cykl strań a drugi z duphastonem
Ja nigdy nie miałam żadnych plamien zawsze @ od pierwszego dnia jak dostawałam to odrazu normalnie leciało bez żadnych plamien dlatego się zastanawiam cze to mogło być plamienie implantacyjne i mam taką nadziejęJa 4 kwietnia.....miałaś już tak wcześniej ? Ja tyle wcześniej nigdy ,zawsze dwa ,trzy dni max przed @
O to fantastycznie ,mysle ze jest ogromna szansa ,moja znajoma właśnie tak miała...ze mna trochę gorzej ,ciagle cośJa nigdy nie miałam żadnych plamien zawsze @ od pierwszego dnia jak dostawałam to odrazu normalnie leciało bez żadnych plamien dlatego się zastanawiam cze to mogło być plamienie implantacyjne i mam taką nadzieję