reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę, piszecie dziewczyny, że progesteron do 100 ng to już wysoki, a ja mam prawie 400 ng, pomimo, że lekarz zszedł już u mnie z lutinusa i luteiny jak miałam 150 ng. Lekarz schodził z leków, a progesteron zamiast spadać, to rośnie :/ Nie wiem, czy to normalne. Biorę 2x1 lutinus i Jak badałam 2 dni temu to byłam 25 dpt.

Kurcze ja w życiu na oczy takich wartości progesteronu nie widziałam [emoji16]ale to dlatego ze ja go praktycznie nie miałam a teraz mam 30 choć lekarz mówi ze wartość jest ok

W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego

Hello
Wracam do żywych. Dopiero teraz. Powiem Wam, że tym razem przeżyłam to wyjątkowo kiepsko....szalejące hormony dały w kość , wypłakałam całe morze łez...ale już się podniosłam, dla mojego ostatniego mrożak:)
Tak bardzo bym chciała , żeby wreszcie ktoś ustalił dlaczego się nie udaje:( lekarze twierdzą, że takie ładne parametry nasienia, plus fakt, że mój organizm "zna ciążę " dają duża szansę na powodzenie...a jednak się nie udaje :(
No cóż , za tydzień wizyta....pozostaje mi zaufać. Czy któraś z was może mi podpowiedzieć, na co zwrócić lekarzowi uwagę? Co przebadać?

W jakim dniu od transferu najszybciej wychodzi bthcg ? Wiem ze pytanie wałkowane 1000 razy ale te święta będą albo szczęśliwe albo pełne łez i chciałabym zdążyć przed rodzina go zrobić w razie czego
Coś czuję że betowac będziemy razem (u mnie jutro blastka) i mam zamiar robić w następnym poniedziałek lub ewentualnie wtorek

3 dniowych wyniki takie juz dosc ostateczne sa kolo 10dpt.
Czasem kliniki karza powtorzyc 12dpt.
Ale u mnie jak 9dpt i 10dpt byla zerowa beta to do 12dpt juz nie urosla.

reklama
Do góry