martoosia04
Fanka BB :)
Nam podobają się oba - Antonina i Tola ale ciężko podjąć teraz decyzje [emoji23] musimy dobrze to przemyśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny i chłopaku
Podczytuje Was od dłuższego czasu, mogę dołączyć?
mam dwóch wspaniałych synków, ale do pełni szczęścia brakuje mi córeczki
Od ilości informacji, czasem sama nie wiem jaką strategie do siebie dopasować... A powiedzcie mi szczególnie dziewczyny, którym się udało zaplanować płeć - z doświadczenia, pozycja ma znaczenie?
Cześć dziewczyny i chłopaku![]()
mam dwóch wspaniałych synków, ale do pełni szczęścia brakuje mi córeczki![]()
Od ilości informacji, czasem sama nie wiem jaką strategie do siebie dopasować... A powiedzcie mi szczególnie dziewczyny, którym się udało zaplanować płeć - z doświadczenia, pozycja ma znaczenie?
Najważniejsze ze dziewczyna zdrowaJa i mój mąż mamy imiona na M.
Dzieci też miały mieć imiona na „M” ale ja uparłam się na Tobiasza. No i poszła lawinaDobrze, że mamy jeszcze kilka miesięcy na podjęcie decyzji.
Pozycja nie ma znaczenia. Tak samo jak ponoć nie ma znaczenia to, czy podnosimy nogi w gore by sperma nie wyleciała za szybko. Ale ja doczekałam zanim wstałam z łóżka.
Większa wagę stawiałabym na utrzymanie niskiego pH przed stosunkiem. Sama nie pilnowałam po, ale niektóre dziewczyny mocno sprawdzają by utrzymać pH na poziomie 4-4,5. Ale czasem za bardzo zakwaszone środowisko może wyniszczyć plemniki, dlatego ja już nic nie grzebałam z pH po stosunku.
Fajne dylematy, u nas miała być Basia albo Hania a jest Nina, nijak mi tamte do niej nie pasowały jak się urodziła. Jak sie urodzi i już ja zobaczysz, to będziesz wiedziała.Nam podobają się oba - Antonina i Tola ale ciężko podjąć teraz decyzje [emoji23] musimy dobrze to przemyśleć
Nie planowalam i ponoć nie ma znaczenie, ale przy chłopcach [emoji173] bylo od tylu a córka w klasycznej.Cześć dziewczyny i chłopaku![]()
mam dwóch wspaniałych synków, ale do pełni szczęścia brakuje mi córeczki![]()
No właśnie... Tak myślę i przekonuje mnie to, że w płytszych pozycjach dłuższa droga do pokonania i wtedy żeńskie mają większe szanse, moi chłopcy obaj też od tył...Nie planowalam i ponoć nie ma znaczenie, ale przy chłopcach [emoji173] bylo od tylu a córka w klasycznej.
Dziewczyny a mam do was takie pytanie...nie miałam tego w pierwszej ciazy trochę mnie to martwi bo np dzis wychodząc z zakupow musialam usiąść na 10 minut..chodzi mi wlasnie o takie chwilowe bole krzyza..myslicie ze mogą to być skurcze przepowiadajace??