reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Antek liże ścianę:sorry2:, gryzie rurki od grzejnika:dry: i próbuje wyrwać sobie palce u ręki:confused::confused:

Z tymi palcami to nie przelewki :szok::no: A nie ryczy przy tym?

Od dzisiaj tez zaczelismy czytac przeslane z polski ksiazeczki. Jest bardzo zainteresowana, probowala narysowanej krowie wsadzic palec w nozdrza :p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antoś zrobił dzisiaj samodzielnie dwa kroczki:tak::-):-):-)

Gratulacje dla Antosia! :-D:-D:-D:-D:-D

Abeja, jak tam w pracy i jak Zuza?

Brawo Antoś!!!! Już niedługo będziesz mógł na własnych nogach przyjśc do Hani:-D;-).

Hania też ciągnie się za paluszki i próbuje wyrwać:confused::-D.

Monia w pracy spoko, tylko sporo zajeć mam, no i szykuje mi sie duzo wyjazdów (w ciagu dnia). Ostatnio zaliczyłam Kraków.
A Zuzka ma się dobrze - jest z tatą i babcia, wiec tak nie odczuwa. Gorzej ze mna. To mi trzebaby pepowine odciac

Abejka ... wyobrażam sobie co czujesz ... nam mamom to chyba właśnie najtrudniej tą pępowinę przeciąć ... ale z czasem będzie coraz lepiej :tak:. A Zuzolek w podpisie po prostu boski .... do zakochania ... bez dwóch zdań :-):tak:

reklama
Hej dziewczynki i chłopaczki ale z Was zdolniachy tyle już potraficie:-) Brawo Brawo Brawo ...
A Julcia dziś dołancza do grupy CHODZĄCYCH :-) Dziś zaczeła sama chodzić, jeszcze troszkę się wywraca ale cały czas ćwiczy,bardzo jej się to chodzenie spodobało :-) Aż się zryczałam ze szczęscia jak to zobaczyłam:cool2:

Do góry