reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
Lecze sie w invimed warszawa dr. TOMASZ D. Chciałbym zapytac jak u Was wygląda leczenie. Mam mieszane uczucia, niby lekarz fajny, konkretny ale efektow brak. U mnie wyniki wszystkie ok, u meza slabe nasienie. Pierwszy cykl, protokol krotki, po transferze zalecenia luteina+ estrofem. Przy kriotransferze progesteron. Drugi cykl protokol dlugi, po transferze tylko luteina. Najbardziej dziwi mnie za za każdym razem bylo 7 komorek z czego tylko 3 nadawaly się do zapłodnienia, nie wiem moze to zbieg okoliczności ale czytam i inne dziewczyny mialy duzo wiecej lekow po transferze. Jak było u Was?

reklama
U mnie sporadycznie są takie jakby prądy kłucia w macicy i wiem, że to jest normalne. Macica się powiększa i przygotowuje, takie pobolewania też raczej są normalne. Jak coś Ciebie nie pokoi to nospe możesz łyknąć. Nie zaszkodzi jedna tableteczka.

Ja w tym tygodniu czuję jak coś w gardle mi stoi, poza śniadaniem nic oprócz wody nie jestem w stanie przełknąć. :p
Oj biedna juz sie zaczynaja mdlosci mrczyc. No wlasnir nie wiedzialam po co ta woda tej dziewczynie. , bo do punkcji to przecież na czczo trzeba by .

Lekarz dzwonił do mnie przed chwila i jak sie nie wygadam wam to mnie dól zaraz weźmie i płacz .
wyniki moje z dziś 7dzień po transferze .

B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) <0.1

Estradiol 17-beta (E2) 2592

Progesteron (PRG) 44.49

Leki kazał mi brać kwas foliowy 2tab. luteina do poch. 3*4 . luteina podjęzyk 3*4 . ekstrofem 3*1 . neoparin 1 na 24 godziny .
za 3 dni powtórka z rozrywki ale jak do dziś beta nie urosła to już nie urośnie nie mam już żadnych złudzeń :(

reklama
Do góry