slodkatrojeczka
Fanka BB :)
A ja mam duże pole do popisu na włosach córki, więc mi nie żal 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęA ja mam duże pole do popisu na włosach córki, więc mi nie żal![]()
Tak rodzinny może wystawić, ale chyba tylko na tydzieńZreszta sama położna to zasugerowała
Oczywiście pojechałam do galerii handlowej, w końcu dzisiaj wypłata w budżetówce [emoji14] Ale jakoś nic mnie nie urzekło, kupiłam w końcu chusteczki dla malej z velvet i kindi,chciałam jeszcze te rossmanowskie kupić, ale one schodza jak świeże bułeczki (długo zastanawiałam się jakie wybrać i dzięki sroce i jej analizach zdecydowałam się na te 3 rodzaje na początek testów u nas, są tanie i maja dobry skład) od tych z pampersa trzymam się z daleka, sama chemia. Kupiłam w końcu tez pieluszki, tutaj zdecydowanie pampers wygrywa, ale zastanawiam się nad zakupem pam-packa ze strony ernestore, dziewczyna wysyła pudełko z kilkoma rodzajami pieluch do wyprobowania i sprawdzenia, tak żeby nie kupować calych opakowań i się nie męczyć z tymi które zostają, bo się nie sprawdziły
Przepiękne opaseczki!!! ja już tez mam kilk dla mojej Małej![]()
Ojj ja tez nie wiedziałamGdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]