reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ilonko ,moje gratulacje kochana!!!Wszystkie najlepszego Ci życzę.Spokojnej ciąży.:-D:-)
Dawaj fluidki,to może jedna po drugiej będziemy sie chwalić takimi II kreseczkami.:tak:;-)

Dziewczyny ,każdej życzę miłego dzionka.
Choć troszkę mnie nie było...:-(...to już jestem i nadrobię swoją nieobecność.
Iwonko ,Ataatko,Puchatko,Sylciu,Ilonko-pogłaskajcie brzunie od cioteczki.
Wszystkie dziewczynki gorąco pozdrawiam i buziam.
P.S.altoids-my się chyba jeszcze nie znamy-witaj na Naszym wątku:-D.

Teraz lecę na miasto,a potem do pracy prościutko.Będę po 22.:tak:

reklama
Witajcie dziewczynki:-):-):-).
Dziękuję za gratulację kochane :tak::tak::tak:.
jeszcze do końca nie wierzę ale po tym teście rano już jestem w 99% pewna... Później wkleję zdjęcie ;-);-);-)

idarnowska PRZEOGROMNISTE GRATULACJE I DUŻŻŻŻŻOOOOO ODPOCZYNKU I ZDRÓWKA NA ZIMOWE WIECZORKI!!!! :tak::tak::tak:

Kobietki może bedziecie umiały mi pomóc....mam problem...otóż 21-go powinnam dostać @ (zakładam że powinnam bo całe życie mam nieregularne, ale po odstwaeniu Yasminelle w sierpniu, @ miałam regularnie) nie dostałam. Testowałam się 25-go z rana i wyszła jak byk jedna krecha :wściekła/y: nie wiem co jest grane i co mam robic, bo 2 dalej nie ma i nic póki co nie wskazuje by przyszła-zero bólu brzucha czy opuchnietych piersi:confused2: Tak się zastanawiam, bo moja mama nie mogła zajśc w ciąże ze mną aż rok-miała cykle bezowulacyjne i całe zycie @ nieregularne. Czyżbym odziedziczyła to po niej :crazy: ??? Są jakies metody inne niż tabletki np Yasminelle na nieregularne cykle i jak tu trafić z przytulankiem by było "owocne" ? Pomóżcie bo nie wiem co robić, a tak z mężusiem pragniemy dzidziusia;-)

reklama
Do góry