werdidiana
Zaangażowana w BB
Masz bliżniaki już?obym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz bliżniaki już?obym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę haha
Łapcie kalkulator bety
![]()
Ja jutro bede miała wynik dopiero. Ale dzis symulacją wiem że powinno być min 9995Zobacz załącznik 975782
tak mam dwie 6latki, różne całkowicieMasz bliżniaki już?

Nie możesz tak myśleć! Wiele z nas miało poronienie więc wyczerpałyśmy limit statystyczny i teraz i wszystkich będzie dobrzeJa naprawdę zwariuje od tej ciąży.... z tego co czytam to każda ma za sobą poronienie. Wychodzi na to że mnie też to kiedyś czeka.....
można mieć paranoje, ja już się boje kichać i smarkać.Nie możesz tak myśleć! Wiele z nas miało poronienie więc wyczerpałyśmy limit statystyczny i teraz i wszystkich będzie dobrze![]()
Pij dużo wody, odpozywaj i nie stresuj się. W ostateczności zostaje Apap jak już nie dasz rady. Mnie przed ciążą głowa bolała non stop a teraz nic!Dziewczyny czy Was też boli głowa? Mnie 24h na dobę w ogóle nie przestaje nie wiem co mam zrobić.
ja miałam ból w sb , ktoś polecał wcieranie amolu w skronie. ja znalazłam coś podobnego, moja teściowa coś dała, jakieś olejki eteryczne, póki co to bóli już nie mam.Dziewczyny czy Was też boli głowa? Mnie 24h na dobę w ogóle nie przestaje nie wiem co mam zrobić.
A były przypadki bliźniaków w rodzinie, czy tak po prostu wyszłotak mam dwie 6latki, różne całkowicie![]()