Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
O ja tez bede testowac 08.06Ja pewnie nie wytrzymam tyle ile powinnam i zrobię test 08.06 [emoji6] a Ty kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja tez bede testowac 08.06Ja pewnie nie wytrzymam tyle ile powinnam i zrobię test 08.06 [emoji6] a Ty kiedy?
Życze Wam tego z całego serca!To na początku czerwca będzie wielki baby boom [emoji16]
Dzięki Misia [emoji106]Życze Wam tego z całego serca!
My z Jankiem chyba na razie starania w zawieszeniu.. bo tak sobie mysle.. raz ze swiezo po klotni.. a dwa.. kurde.. lato idzie.. a ja na slonku nie poleze? I taka corka mlynarza potem? Wiec chyba bede chciala sie wstrzymac do konca sierpnia/poczatku wrzesnia.. jednoczesnie przesuwaja termin porodu na cieplejsze miesiace poznej wiosny/wczesnego lata [emoji16]
Ja juz Jana wyprawilam.. zrobilam mu sniadanie.. i pojechal.. widzimy sie w sobote.. ehh..
Ja jeszcze na chwile pod koldre wbilam.. przespalam bez zadnej pobudki całą noc dzisiaj a jeszcze mi mało.. mialam miec wolne ale blagalny telefon wczoraj i jednak ide do pracy.. byle do 15 dzis i potem szybko do MOPSu zawiezc karty kolonojne chlopcow.. a pozniej to jesli brzuch i pogoda pozwolą ide na rower bo wczoraj przez to ze Jan zostal do dzisiaj nie poszlam [emoji849] no i na ta silownie musze podleciec pogadac [emoji16]
Trzymam kciuki za monitoring, żeby był pecherzyk i wszystko się udało [emoji110][emoji110][emoji110]Witam w poniedziałek (fajniedziałek)
Dla większości z nas zmorą ale ja lubię poniedzialki w pracy jest bardzo spokojnie o ile nie najspokojniejszy dzień mojego całego tygodnia. Ja dziś od 5 na nogach dom i obiad dla m gotowy tylko ziemniaki musi sobie ugotowac. A ja już w drodze do lekarza na 8:30 na monitoring po clo i tak w sercu cicho wiem że mi tam napewno chociaż 1 jajeczko uroslo (bo z tym u mnie zawsze problem) ale się cieszę już wam powiem bo mam cichą nadzieję że to będzie ten cykl. Dzień matki 26. 1dzien dziecka musi się udac.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Nie dziękujęDzięki Misia [emoji106]
Bardzo się cieszę, że między Wami już dobrze i znowu zaczyna się układać [emoji6]
Mi też właśnie żal lata, tym bardziej, że w końcu mamy swój ogródek, więc opalanie od rana do wieczora, ale no cóż.. Jeszcze wiele lat na opalanie będę miała, skorzystam najwyżej za rok [emoji16]
Trzymam kciuki za monitoring, żeby był pecherzyk i wszystko się udało [emoji110][emoji110][emoji110]
Ale ja to lubie sie wyskwierczec.. a wciazy skwierczec nie bardzo [emoji23]Mamaginekolog ostatnio o tym mówiła, ze opalanie ciąży nie zaszkodzi. Ja z Michałem tez się opalalam.