Vinszka
Fanka BB :)
Ja w 6 miałam teraz 24DZIĘKI. Pytam bo noe wiem czeho sie spodziewac jutro mniej wiecej.
Czułam zmęczenie i tylko to, ale relanium ma to do siebie, że człowiek taki spokojny i neutralny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja w 6 miałam teraz 24DZIĘKI. Pytam bo noe wiem czeho sie spodziewac jutro mniej wiecej.
Tak tylko te. I za każdym razem tylko te to nie, a Ty masz jeszcze jakieś?@Justi55 jaki badania dzis robilas? Progesteron, estradiol i hcg?
U mnie beta byla bardzo niska pamietam ze 45 winosila chyba z dwa tygodnie po transferze jakos tak myslalam wtedy ze sie nie uda zrobilam znowu po kilku dniach a tu skok przeszlo 1000 pozna implantacja nie martw sie kochana bedzie dobrze 3mam kciuki
Trzymam kciukiDZIĘKI. Pytam bo noe wiem czeho sie spodziewac jutro mniej wiecej.
Ja w 6 miałam teraz 24
Czułam zmęczenie i tylko to, ale relanium ma to do siebie, że człowiek taki spokojny i neutralny.
Tak tylko te. I za każdym razem tylko te to nie, a Ty masz jeszcze jakieś?
Ja nawet nie kupilam testuTrzymam kciuki. Robiłam sikańca 5dpt i wyszedł cień
ale to dla osób o mocnych nerwach. Najlepiej bete z krwi
![]()

Ovitrell utrzymuje sie do 12 lub 14 dni, niestety nie pomogę. Wiem,że Annamarie podawała link do kalkulatora który przeliczał wynik czy jest fałszowany czy nie.Dziewczyny czułyście cos ze jednaj sie udalo?
U moze mi wyjsc jutro jeszcze ovitrelle? Jal wzielam go 17 maja a punkcja byla 19 maja a transfer 5 dniowej blastki 24 maja?
Tobja bez relanium jestem raczej spokojna bo nic juz nie zmienie, ale mysli sie o tym. Mialam ochote dziś pojsc na bete ale stwierdziłam ze nie bede sie nakrecac. Szczerze to gdyby nie to wesele w sobote to pewnie bym jeszcze pozniej poszla na bete.
@Vinszka ale nie mialas żadnych tkliwych piersi czy pobolewan brzucha?
Mnie bolaly piersi jak na okres I bole podbrzuszaNie [emoji4] czułam się zupełnie normalnie.