reklama
Pini88
Fanka BB :)
Mnie tez przez caly czas ale w nocy tak nie mocno jak za dnia kiedy jestem w stanikuJa też nic nie czułam a piersi nie bolały i się cieszyłam bo zawsze ten ból zwiastował u mnie okres:-)A w ciązy teraz po nocy tak bolą:-)
Cytrynka122
U mnie norma była do 0.43 a mi wyszło 0.59 G/I22% więc trochę dużo ;( a jak u Ciebie ?
Ruda08
Ja mam takie rubryczki - norma od 7,3 do 24 %U mnie norma była do 0.43 a mi wyszło 0.59 G/I
Więc całkiem inne niż Ty
Ja po wizyciejestem bardzo zadowolona bo mam skierowania na wszystkie badania krew i histeroskopie która zrobię już w tym cyklu i tak naprawdę w lipcu( jeśli wszystko w wynikach będzie dobrze) moge wracać po śnieżynka.W sumie to ja wybieram cykl i postawie na ten wrześniowy.Teraz zaczęłam cwiczyc jestem na zdrowej diecie i ładuje akumulatory do wakacji w naszej Ojczyźnie a potem wrócę naladowana i gotowa do działania.
Konstancja27
Tak trzymaj :-) powodzenia:-)Ja po wizyciejestem bardzo zadowolona bo mam skierowania na wszystkie badania krew i histeroskopie która zrobię już w tym cyklu i tak naprawdę w lipcu( jeśli wszystko w wynikach będzie dobrze) moge wracać po śnieżynka.W sumie to ja wybieram cykl i postawie na ten wrześniowy.Teraz zaczęłam cwiczyc jestem na zdrowej diecie i ładuje akumulatory do wakacji w naszej Ojczyźnie a potem wrócę naladowana i gotowa do działania.
Konstancja27
Dziewczyny jeszcze tylko 40 min i wszystko będzie jasne :-) albo wielka radość albo rozwiane wszelkie nadzieje. Żeby się odstresowac zjadłam 1.5 wieśmaca w maku
wzdęło mnie 

kurde, w sumie to taki brzuch mam już z tydzień, no może 5 dni, mąż aż się ze mnie śmieje;-)

Blondasek85
Dziewczyny jeszcze tylko 40 min i wszystko będzie jasne :-) albo wielka radość albo rozwiane wszelkie nadzieje. Żeby się odstresowac zjadłam 1.5 wieśmaca w makuwzdęło mnie
kurde, w sumie to taki brzuch mam już z tydzień, no może 5 dni, mąż aż się ze mnie śmieje;-)
Trzymam kciuki
Dziękuję i trzymam kciuko6Tak trzymaj :-) powodzenia:-)
reklama
Marzycielka7
Ja dopiero jade do Novum, będę wiedziała wszystko ok 16 :-) boję się dziewczyny.
Kochana trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
Podziel się: