reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja też miałam takie myśli. Baa nawet przychodziły takie co Bóg podjął za mnie decyzję, że będę złą matką dlatego nie mogę zajść w ciążę. Nigdy nie widziałam testu pozytywnego... aż tu nagle dotrwałam do mojego wschodu słońca. [emoji274] Twoje też wzejdzie.

Ja mogę trzymać za was wszystkie kciuki i dopóki jesteś w dwupaku zarażać was ile wlezie! [emoji1768]
Ja tez poproszę małego wiruska ciazowego :) Tak już na zapas:yes:

reklama
Dziewczyny czy jutro przed badaniem estradiolu progesteronu nie brac rano eatrofemi i progesteronu?
A pierwszy raz badasz hormony?
Ja badałam co 3 dni po transferze i mi powiedziano, ze nie ważne, czy wezmę, czy nie, byle robic tak samo.
Jeśli nie badałam to raczej bym nie brała przed badaniem.

Tylko, ze u mnie telefonicznie w ogole nie podają informacji. Powołują się na całe rodo. Jedynie co to od lekarki, a z nia w weekendy raczej kiepski kontakt.
Aha... a to u mnie bylo ok. Pamoetam na samym poczatku jal zaczęliśmy jezdzic to nie podali nam nic przez tel ale jak jiz nas poznali i chyba zobaczyli ze kase zostawiamy to teraz nie ma problemu. No jedynie to kontaktu telefonicznego z lekarzem noea tylko przez położne z lekarzem mozna się kontaktowac

Hej dziewczyny. Czy ktoś się zna na wynikach kir-ow??? Ktoś by mi pomógł w interpretacji? Proszę na priv o info.

reklama
Do góry