Pokaż zdjęcie jaki masz zakres![]()
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż zdjęcie jaki masz zakres![]()
Ja cie oczywiście pamiętam [emoji3526]Cześć dziewczęta. Pewnie mało mnie tu już pamięta, bo jakiś czas temu odpuściłam sobie typowe staranie i udzielanie się na forum, a skupiłam na diagnostyce. W tym cyklu miałam robione wszystkie hormony i wyszedł mi testosteron podwyższony i estrogeny obniżone. Z racji tej, że w ostatnią poronioną ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu antykoncepcji, ustaliliśmy z lekarzem, że będę brać od nowego cyklu tabletki antykoncepcyjne z dużą ilością środków przez trzy miesiące. Po trzech miesiącach mieliśmy się starać. Zakupiłam te tabletki, cały trójpak, a tu takie kwiatki...Zobacz załącznik 979829
Kurcze dziewczyny ból piersi i sutków nabiera siły, kremowym sluzem mnie zalewa... Łudzę się, że ten test po prostu za szybko zrobiłam. Ciekawe jaka jutro będzie temperatura.
No to w sumie już dzisiaj, ewentualnie jutro.Kochana musi być dobrze [emoji8] powtórz test w dniu @
Aaaaa!!!! Velvetka!!!! Gratulacje z całego serducha!!![emoji3531][emoji3531][emoji3531] Ja Cię pamiętam doskonale[emoji8]Cześć dziewczęta. Pewnie mało mnie tu już pamięta, bo jakiś czas temu odpuściłam sobie typowe staranie i udzielanie się na forum, a skupiłam na diagnostyce. W tym cyklu miałam robione wszystkie hormony i wyszedł mi testosteron podwyższony i estrogeny obniżone. Z racji tej, że w ostatnią poronioną ciążę zaszłam zaraz po odstawieniu antykoncepcji, ustaliliśmy z lekarzem, że będę brać od nowego cyklu tabletki antykoncepcyjne z dużą ilością środków przez trzy miesiące. Po trzech miesiącach mieliśmy się starać. Zakupiłam te tabletki, cały trójpak, a tu takie kwiatki...Zobacz załącznik 979829
No to w sumie już dzisiaj, ewentualnie jutro.Jutro nie ma sensu poprawiać testu, tym bardziej, że dzisiejszy był 10mIU/ml, czekam do środy.
![]()
Kochana prawdę mówiąc nie ma co szaleć z testami i co chwilę je robić i wyplakiwac nad nimi łzy że znowu jedna kreska na teścieBędę trzymała kciuki [emoji1696] [emoji8] mnie by pewnie kusilo żeby znowu w niedzielę bądź w poniedziałek zrobić [emoji6]
Kochana! przyszło w najmniej oczekiwanym momencie, dwa tygodnie temu wykupiliśmy wycieczkę do Grecji na wrzesień. Ha ha ha, z brzuchem pojadę, a co!Aaaaa!!!! Velvetka!!!! Gratulacje z całego serducha!!![emoji3531][emoji3531][emoji3531] Ja Cię pamiętam doskonale[emoji8]