reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No to te teoretyczne 8 dni powinno być coś widać [emoji6] trzymam mocno kciuki za środę i oby Twoje przeczucie i zmiany w cyklu potwierdził test [emoji6]

Dziękuję, mocno w to wierzę. W ogóle to mam paranoję, ale cycki mi spęczniały, a nigdy tak nie miałam przed okresem czy coś [emoji849]

Dziwnie Ci to wychodzi, u mnie jednego dnia ewidentnie kreska testowa była taka mega ciemna, o wiele ciemniejsza niż kontrolna. Ale piszą, że dwie równe to też pozytyw [emoji849] profilaktycznie przytulanki co dwa dni i wtedy nie ominiesz owu [emoji6]

Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
Owu wydaje się że była 17dc czyli 1 test. Ostatni test robiony 28dc [emoji2962]

reklama
Owu wydaje się że była 17dc czyli 1 test. Ostatni test robiony 28dc [emoji2962]
A bo to jest wszystko przez tą naszą ciekawość [emoji16] teoretycznie pierwszy pozytywny i dalej się nie robi. Ja też zrobiłam po pozytywnym i potem się głowiłam o co może chodzić [emoji849]

A bo to jest wszystko przez tą naszą ciekawość [emoji16] teoretycznie pierwszy pozytywny i dalej się nie robi. Ja też zrobiłam po pozytywnym i potem się głowiłam o co może chodzić [emoji849]
Długo mi nie wychodziły testy dlatego zdecydowałam się obserwować cały cykl..
No i mam [emoji35]

Długo mi nie wychodziły testy dlatego zdecydowałam się obserwować cały cykl..
No i mam [emoji35]
Lepiej założyć że owu była tego 17 dc i teraz czekać na kolejne testowanie [emoji6]
Tak w ogóle to Cię podziwiam, ja bym ześwirowała robiąc owu codziennie przez tak długi czas. Już przez tydzień pilnowanie ile i o której pić, a o której sikać to było uciążliwe [emoji849]

Dziewczyny pomóżcie... nie wiem co jest grane. Dziś 29 dc A mnie zalało... dosłownie zalał mnie sluz przypominający sluz plodny [emoji33] martwię się

No to czekam do tej 8, zbiorę szybko próbkę i pojadę zawieźć [emoji846] muszę jeszcze dziś pilnie odwiedzić aptekę, więc super, że załatwię wszystko od razu i nie będę musiała jutro specjalnie do tego laboratorium jechać [emoji4]
Nie wiem czy można, ale ja tak czasem robię. Budzę się o 4 na siku i ledwo docieram do łazienki, a mocz nie powinien za długo stać przed oddaniem do badania, więc idę spać spowrotem i biorę ten drugi. Ale czy to nie przekłamuje wyników to nie wiem, póki co wszystko było w normie. Dopiero na ostatnie badanie udało mi się donieść pierwszy mocz, wyniki tak samo dobre.

Cześć dziewczyny.u mnie turbo weekend z przygodami. Brak czasu było na telefon. Nadrobie was później. Mlody juz w szkole a ja Zbieram się do pracy. Boże, przetrwać te upały. Zapowiadają najbliższe 2 tygodnie po 30 stopni...aaaaa!

reklama
Ja mam uczucie ciągłego wzdęcia ani nie jestem przejedzona, opróżniona jak należy. A brzucha ciężko wciągnąć.

Do góry