reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Takie odczucia jak na okres są normalne również w ciąży. Dopóki nie zaleje krew, to nic nie jest przesądzone. Ja zarówno w tej ciąży, jak i w dwóch poprzednich niedonoszonych miałam bóle i objawy jak na okres na początku. Tym razem nawet po test ciążowy jechałam z silnym bólem, więc nie trać nadziei [emoji6]
Ja niestety czuje się jak na @ [emoji25]

reklama
Takie odczucia jak na okres są normalne również w ciąży. Dopóki nie zaleje krew, to nic nie jest przesądzone. Ja zarówno w tej ciąży, jak i w dwóch poprzednich niedonoszonych miałam bóle i objawy jak na okres na początku. Tym razem nawet po test ciążowy jechałam z silnym bólem, więc nie trać nadziei [emoji6]
Jest nadzieja ale nie nakręcam się. Za kilka dni termin @ więc będę testować

Podobno pozytywne nastawienie też dużo daje [emoji106]Bardzo bym się cieszyła.

Do terminu @ 2 dni
Czyli termin miesiączki w środę?super

Kochane wszystkie te które testują w okolicy wtorek środa czwartek i ewentualnie piątek to życzę dwuch pięknych kresek na teście.

Oczywiście te które będą testować później również tego samego życzę.

Ja dziś wykonałam test owu i dziś już kreska słabsza więc skok był wczoraj.
Wczoraj rano też przytulanki były dziś jak m wróci z pracy też go zmęczę na fikołki.
Co do mojego samopoczucia od wczoraj czuję się strasznie przewiana w pracy wszystkie kości mnie bolą gardło migdały głowa katar od nocy i kaszel taki nieciekawy.
Jak do środy nie przejdzie to pójdę do lekarza po coś puki co lecę na miodzie malinach imbirze i czosnku

reklama
Podobno pozytywne nastawienie też dużo daje [emoji106]Bardzo bym się cieszyła.

Do terminu @ 2 dni
Dokładnie, ja też trzymam kciuki, bo to piękny wysyp będzie. Ja testuje w piątek 3 dni przed terminem @. Ale to z czystej ciekawości bo wiem, że może jeszcze nie wyjść nic.
Weekend intensywny, zakupy na cały tydzień, skracanie mebli, byliśmy na biegu. A dzisiaj u nas 30 stopni ponad, jedyny plus, pranko wyschnie szybko

Jestem durna, chyba się uzaleznilam od robienia testów ciazowych bo kupiłam 3 i dwa już sobie zrobiłam, bo były... paranoja. Ale Wczoraj zamowilam 20 szt tych najczulszych na allegro

Do góry