reklama
fiddlee
Fanka BB :)
Hahah to dobrze, że nie jestem z tym samaJa miałam 5 został mi 1. Nie przejmuj się też mam paranoje
Dzisiaj 22dc, czuję jakbym miała jajko w brzuchu, ciągnie mnie trochę. I dużo śluzu, takiego mlecznego.
adzik
Ja też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczystyHahah to dobrze, że nie jestem z tym sama
Dzisiaj 22dc, czuję jakbym miała jajko w brzuchu, ciągnie mnie trochę. I dużo śluzu, takiego mlecznego.
Mayred91
U mnie 18dc ale od przyszłej niedzieli czyli 24dc zacznę powoli testować
Hahah to dobrze, że nie jestem z tym sama
fiddlee
Generalnie gdzie nie czytałam to nie ma reguły na to jaki konkretnie ma być śluz ciążowy. Sam fakt, że jest to dużo, a zazwyczaj przed @ była susza świadczy już dobrzeJa też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczysty![]()
U
użytkownik 176
Gość
Czekam na dobre wieści od Was, mam nadzieję, że wszystkie testujące pochwalą się 2 kreseczkami [emoji6] ostatnio ładny urodzaj jest, oby każdą z Was obdażyło[emoji4]
Betii35
@MisiaJasia.. szkoda bo lubiałam cie czytać. Mam nadzieję ze wrócisz do nas.
@RoseGold uśmiałam się z twojego ubioru..od razu inaczej poniedziałek ci się zaczął.
Trzymam kciuki za ten tydzień i testujące dziewczyny. Czuje że będzie fajny wysyp II czerwcowych ❤
Co do upałów to też nie należę do lubiących takie ciepło, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest chłodniej, mam.wiecej werwy do pracy. A jak jest tak gorąco to opadam całkowicie z sił. Upał może być jedynie na wczasach jak jestem nad naszym polskim morzem.
@RoseGold uśmiałam się z twojego ubioru..od razu inaczej poniedziałek ci się zaczął.
Trzymam kciuki za ten tydzień i testujące dziewczyny. Czuje że będzie fajny wysyp II czerwcowych ❤
Co do upałów to też nie należę do lubiących takie ciepło, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest chłodniej, mam.wiecej werwy do pracy. A jak jest tak gorąco to opadam całkowicie z sił. Upał może być jedynie na wczasach jak jestem nad naszym polskim morzem.
U
użytkownik 176
Gość
Dokładnie tak jest, śluz bywa różny, ale duża ilość przed terminem @ dobrze wróży [emoji846]
Generalnie gdzie nie czytałam to nie ma reguły na to jaki konkretnie ma być śluz ciążowy. Sam fakt, że jest to dużo, a zazwyczaj przed @ była susza świadczy już dobrze![]()
reklama
Ja też dużo śluzu ale nie mlecznego. Bardziej bym powiedziała przeźroczysty![]()
Ja tak samo, zupełnie bez koloru. Przeczytałam chyba wszystkie możliwe informacje na ten temat i wszędzie napisane jest, ze śluz bez koloru świadczy o dniach płodnych. Nie rozumiem tego. Niby jest możliwość przesunięcia owulacji, ale nie pasuje mi to jakos.
Podziel się: