fiddlee
Fanka BB :)
Już się nie mogę doczekać wynikówU mnie 18dc ale od przyszłej niedzieli czyli 24dc zacznę powoli testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już się nie mogę doczekać wynikówU mnie 18dc ale od przyszłej niedzieli czyli 24dc zacznę powoli testować
Fakt ale znam dziewczyny które miały niska temp bo spadła przed @ I suchość tak jak przed @ A i tak ciaza z tego była tak ze myślę że nie ma reguły na to.Dokładnie tak jest, śluz bywa różny, ale duża ilość przed terminem @ dobrze wróży [emoji846]
Generalnie gdzie nie czytałam to nie ma reguły na to jaki konkretnie ma być śluz ciążowy. Sam fakt, że jest to dużo, a zazwyczaj przed @ była susza świadczy już dobrze![]()
Ja niestety też straciłam nadzieję aczkolwiek póki nie ma @ jest nadziejaA ja właśnie wszędzie gdzie czytałam, napisane było, ze śluz ciążowy (czy przed okresem) jest gesty, mleczny, ew delikatnie żółtawy[emoji85] dlatego już straciłam nadzieje[emoji22]
Urlop tuż tuż A ja jeszcze nic nie mam zaplanowane, aż dziwne. Musze wziąć dupke w kroki i zacząć coś ogarniać.
A wy już macie zaplanowane urlopy??[emoji295]️
Fakt ale znam dziewczyny które miały niska temp bo spadła przed @ I suchość tak jak przed @ A i tak ciaza z tego była tak ze myślę że nie ma reguły na to.
Ja niestety też straciłam nadzieję aczkolwiek póki nie ma @ jest nadzieja
Tak ja wiem że tak nie napisałaś.Może się tak zdarzyć, nie mówię, że nie. Nie napisałam, że musi być śluz przed terminem @, tylko, że dobrze wróży, jeżeli się pojawi [emoji6]
Na przykład ból piersi mógł by być takim wyznacznikiem. Boli - jesteś w ciąży nie boli - nie jesteśTak ja wiem że tak nie napisałaś.
Ale fakt jeśli śluz się pojawia to dobry znak. Szkoda że nie ma chociaz jednego objawu który wystąpi u każdej kobiety która jest w ciąży i będzie oznaczał 100% że ciaza jest. Wtedy by dla każdej z nas by było lepiej [emoji846]
Tak ja wiem że tak nie napisałaś.
Ale fakt jeśli śluz się pojawia to dobry znak. Szkoda że nie ma chociaz jednego objawu który wystąpi u każdej kobiety która jest w ciąży i będzie oznaczał 100% że ciaza jest. Wtedy by dla każdej z nas by było lepiej [emoji846]