reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Ja w pierwszej i drugiej ciąży testowałam 39-40dc, ale właśnie dlatego, ze miałam jednak więcej luzu wtedy. Teraz tego luzu nie mam i mimo ze dzisiaj mam 27dc to mocno korci mnie kupić test i spróbować[emoji85]
A Ciebie podziwiam za cierpliwość i życzę Ci żebyś na 40tygodni miała spokój z @[emoji16]
No jeśli u mnie nie nadejdzie @ To w środę w dniu testowania to będę miała właśnie 39dc i robię test o czułości 25 bo taki mam w domu. Mam nadzieję że jeśli ma coś być to już pokaże ale nie ma reguły.

O ile dobrze pamiętam, to przed testem ciągle myślałam że @ przyszła, wiecznie mokro, taki bardziej owu był śluz.

@młoda1994 jak z mężem, to nie wiem czy dożyję jakichkolwiek wakacji, jestem wciąż stanu wolnego;) i na ten moment nie wiem czy chciałabym to zmienić. Już się kilka razy sparzyłam i póki co mam serdecznie dość facetów
Wakacje też można sobie zrobić samej z dzidziusiem. Takie wakacje czasami są lepsze niż z facetem.

Napewno wszystko się ułoży teraz najważniejsze aby donosic dziecko do terminu porodu i urodzić zdrowego szkraba. I abyś Ty się w miarę dobrze czuła do porodu mimo upałów. U nas w DE dzisiaj prawie 30stopni w cieniu.

Tydzień do @ A mnie jeszcze sutki nie swędzą najgorsze jest to, że mam straszne wzdęcia.

My z mężem w tym roku mamy kilka wyjazdów w wakacje ale to tak czy siak związane z pracą. Trochę do Niemiec, trochę po Polsce. Na same Vape konwenty. :)

IMG_2543.JPG

U nas tak to wyglada. Masakra. Dobrze ze w pociągu jest klimatyzacja

My z mężem na przełomie roku 2017/2018 mieliśmy tak, ze jakieś 7-8 miesiecy gościu zjeżdżał do domu na 3-4 dni akurat na mój okres[emoji27]

O kurde, mój m tez miał możliwość przyjechać na ten tydzień ale doszliśmy do wniosku ze bez sensu bo okres.. to dopiero na ten weekend będzie wiec już powinnam być po

U mnie pokazuje 30 stopni.. strasznie ciepło. W pracy nie mam klimatyzacji za to wiatraki chodzą, zawsze mnie gardło boli po wiatrakach w pracy :oo:

reklama
Do góry