reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji112]
Przed nami kolejny upalny dzień [emoji849]
Ja to odliczam, jeszcze 2 dni muszę wstać rano i testuję. Wiem, że to będzie za wcześnie, ale może chociaż jakiś cień cienia się pojawi, to będę miała piękny prezent imieninowy [emoji16] tymczasem trochę mi niedobrze...

Miłego dnia wszystkim [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji112]
Przed nami kolejny upalny dzień [emoji849]
Ja to odliczam, jeszcze 2 dni muszę wstać rano i testuję. Wiem, że to będzie za wcześnie, ale może chociaż jakiś cień cienia się pojawi, to będę miała piękny prezent imieninowy [emoji16] tymczasem trochę mi niedobrze...

Miłego dnia wszystkim [emoji6]
Cześć kochana.

Z mężem zdecydowałam że test zrobie jutro. Póki co @ nie ma więc jest nadzieja.

Witam dziewczynki.
Budzik o 4:30 ojojoj już w drodze z Opola do wrocka pociągiem do lekarza na 8:10 odebrać wyniki m a potem szybko spowrotem do Opola o do pracy na 10-11 jak zdążę. Szalony dzień się zapowiada

Hej dziewczyny ja już w pracy. Coś mnie dzisiaj mdli masakra. Na 13.3p do gina
Marta trzymam kciuki za wizytę [emoji6] i czekam na foto maluszka [emoji7]
Cześć kochana.

Z mężem zdecydowałam że test zrobie jutro. Póki co @ nie ma więc jest nadzieja.
No i dobrze, fajnie, że Cię wspiera w tym wszystkim. Już zaczynam trzymać kciuki za jutro [emoji6]
Dzień dobry, ja już czekam na pociąg[emoji846]
Boję się tego dnia, jeśli ma być tak samo gorący
Najgorzej, że nie zapowiada się na zmiany i caly tydzień jeszcze ma tak być [emoji53] łączę się w bólu, też nie lubię upałów [emoji849]
Witam dziewczynki.
Budzik o 4:30 ojojoj już w drodze z Opola do wrocka pociągiem do lekarza na 8:10 odebrać wyniki m a potem szybko spowrotem do Opola o do pracy na 10-11 jak zdążę. Szalony dzień się zapowiada
Trzymam kciuki [emoji110] daj znać jak odbierzesz wyniki

No i dobrze, fajnie, że Cię wspiera w tym wszystkim. Już zaczynam trzymać kciuki za jutro [emoji6]
Najgorzej, że nie zapowiada się na zmiany i caly tydzień jeszcze ma tak być [emoji53] łączę się w bólu, też nie lubię upałów [emoji849]
Dziękuję kochana Kciuki się przydadzą. Dzisiaj jak będę wracać z mężem od urologa z badań krwi to podlece po test o czułości 10 tak na wszelki wypadek. A test o czułości 25 zostawię w razie wu na potwierdzenie pierwszego testu jeśli oczywiście wyjdzie.

reklama
Paola skarbie jadę po wyniki wymazu z nosa i gardła bo ostatnio często mojemu m się krew puszcza i tam znaleźliśmy fajnego lekarza.
Jeśli chodzi o wyniki robaczków mojego m to robiliśmy w lutym i lekarz sam w szoku że takie dobre wyniki wyszły

Do góry