reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzięki dziewczyny na pewno dam znać. Muszę przejechać cały Poznań ha ha ha bo pracuje na junikowie a gina mam na Naramowicach to będzie wyczyn w taki upał.

Ma być gorąco mega w pizdu [emoji23] ale ja do 11.30 w pracy jestem wychodzę wcześniej biorę sobie z nadgodzin bo mam 4 godziny do wybrania

Młoda trzymam kciuki z całych sił [emoji110][emoji110][emoji123]

reklama
Dzięki dziewczyny na pewno dam znać. Muszę przejechać cały Poznań ha ha ha bo pracuje na junikowie a gina mam na Naramowicach to będzie wyczyn w taki upał.

Ma być gorąco mega w pizdu [emoji23] ale ja do 11.30 w pracy jestem wychodzę wcześniej biorę sobie z nadgodzin bo mam 4 godziny do wybrania

Młoda trzymam kciuki z całych sił [emoji110][emoji110][emoji123]
Dasz radę :) tylko dużo wody ze sobą o będzie ok

Ja kocham taka pogode:) czuje się wtedy super :)
Ostatnio poogarnialam dom, praniebporobilam, obiad mam z wczoraj więc dziś cały dzień leżę i nic nie robię :)
Ewentualnie mały basenik sobie rozloze żeby nogi pomiczyc :D

Paola skarbie jadę po wyniki wymazu z nosa i gardła bo ostatnio często mojemu m się krew puszcza i tam znaleźliśmy fajnego lekarza.
Jeśli chodzi o wyniki robaczków mojego m to robiliśmy w lutym i lekarz sam w szoku że takie dobre wyniki wyszły
A to przepraszam, pokręciłam, myślałam, że masz kontrolną w sprawie owu i dwóch fasolek [emoji849]

Dziewczyny macie fb? Mój siostrzeniec bierze w szkole sportowej ma konkurs na największa liczbę like , zeby być w pierwszej trójce brakuje paru głosów , pomożecie ?

reklama
Odebrałam pierwszy wynik czy ktoś mi pomoże to odczytać bo ja chyba w tych nerwach nie umiem logicznie myśleć
DSC_0453.jpeg

Do góry