Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja je używam i mi służąJakich testów owulacyjnych używacie? Myślicie że takie z Allegro mogą być?
Jakiś czas temu pisałam że mam niski progesteron. Właśnie wróciłam od endokrynologa i lekarz powiedział że dlatego tak niski bo cykl byl bezowulacyjny... No ekstra. To już 3 taki długi cykl w tym roku ..
Nawet nie zdążyłam zapytać o nic lekarza bo zasłabłam..
No masakra jakaś..
Zgadza się. U mnie przy cyklach bezowulacyjnych progesteron był 1. Lekarz wdrożyła clostilbegyt na stymulowanie owulacji.Kiedyś czytałam że podobno jeżeli progesteron jest poniżej 9 to owulacja nie wystąpiła
Zawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne ....Ja mam zawsze plamienia przed @ i byłam już u dwóch ginekologów pytać o to i obaj mówili, że gdy plamienia są do 3dni przed @ to żeby się nie przejmować, że to norma..ale ja sama nie wiem.
Dlatego już do tej Pani gin nie idęZawsze tak mówią. Ja mam takie plamienia tydzień przed okresem i jeszcze sporadyczne w międzyczasie. I tez mi wiecznie mówili że taka moja uroda. Nie dajmy sobie wmawiac takich głupot.... Że to normalne ....
Duphaston. Napisałam ci na privDlatego już do tej Pani gin nie idęw poprzednim cyklu miałam 5 dni plamień :/
Dostałaś coś na te plamienia?
Codziennie chyba nie ma potrzebyZamówiłam miliony testów owulacyjnych z allegro i będę robić codziennie. Macie jakieś dobre rady?