reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@ovli22 mi się teraz zdażały plamienia ale takie brudzenia na brązowo ..bardzo małe ilości ale zwiekszylam luteinę bo miałam małe dawki j się uspokoiło a dziś ginka mówiła że nie ma żadnych krwawień patrzyła przez wziernik . Serduszko bije chodź podobnie jak u @Marthi troszkę różnicy z im 2-3 dni

Dziewczyny, ta różnica zawsze będzie. Wiek ciąży rzadko kiedy jest idealnie z om ;) najważniejsze że serduszka biją i dzidzi rozwijają się prawidłowo! :)

Dziewczyny, ta różnica zawsze będzie. Wiek ciąży rzadko kiedy jest idealnie z om ;) najważniejsze że serduszka biją i dzidzi rozwijają się prawidłowo! :)

Oby tak było Kochana. Ja nie ukrywam, ze jak wyszłam z gabinetu to byłam pełna euforii, nie myślałam o tym, ale teraz sobie myśle, ze u tej drugiej gin ostatnio były 2 dni różnicy, a teraz u tego gina wychodzą te 3-4 dni... i ze może jednak coś za wolno rośnie dzidzia ;( No, ale staram się myśleć pozytywnie. Widziałam na oczy, ze dzidziuś urósł i oby rósł kolejne 33 tygodnie:) Ogółem znów chyba dopadło mnie mega zmęczenie - odkąd wrocilam to czuje jakby czołg po mnie przejechał. Nie mam siły wstać i się wykapać :O :))

@ovli22 mi się teraz zdażały plamienia ale takie brudzenia na brązowo ..bardzo małe ilości ale zwiekszylam luteinę bo miałam małe dawki j się uspokoiło a dziś ginka mówiła że nie ma żadnych krwawień patrzyła przez wziernik . Serduszko bije chodź podobnie jak u @Marthi troszkę różnicy z im

Moje plamienia to bardziej takie na papierze ( wiecie p co chodzi ?;) )

Wcześniej miałam brązowe a teraz wieczorem już takie normalne (żywa czerwień ) . Mam nadzieje , że to nie początek końca .

@Marthi zajmij czymś głowę. Wszystko. Jest ok i ciesz się z tego stanu. Niestety cała ciąże będziesz się denerwować. Najpierw serduszkiem, potem prenatalnymi, jazda wizyta, wynikiem.

Nawet nie wiecie jak okropnie się czułam na tym ktg. Tylko patrzalam na re napięcia i co ciekawe wcześniej myślałam że to są ruchy. Od 24 tc odliczam kazdy dzień bo szyjka się skracala. I marzę o tym by urodzić w terminie

@marzycielka81 - masz racje: im dalej w las, tym trudniej, czego Twoja obecna sytuacja jest tez „dobrym” przykładem. Mam nadzieje, ze dotrwasz szczęśliwie do terminu i wszystko skończy się dobrze. Co ile masz mieć teraz to ktg robione?

Oby tak było Kochana. Ja nie ukrywam, ze jak wyszłam z gabinetu to byłam pełna euforii, nie myślałam o tym, ale teraz sobie myśle, ze u tej drugiej gin ostatnio były 2 dni różnicy, a teraz u tego gina wychodzą te 3-4 dni... i ze może jednak coś za wolno rośnie dzidzia ;( No, ale staram się myśleć pozytywnie. Widziałam na oczy, ze dzidziuś urósł i oby rósł kolejne 33 tygodnie:) Ogółem znów chyba dopadło mnie mega zmęczenie - odkąd wrocilam to czuje jakby czołg po mnie przejechał. Nie mam siły wstać i się wykapać :O :))
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętach ;) bo każdy zmierzy inaczej. Jeśli u jednego gina byłaby różnica najpierw 2 a potem 5czy 6 dni to bym się martwiła. Ale dzień przy różnych sprzętach i ludziach jak dla mnie jest okej ;)
Zrób sobie dzień brudasa, a co :D

@marzycielka81 - masz racje: im dalej w las, tym trudniej, czego Twoja obecna sytuacja jest tez „dobrym” przykładem. Mam nadzieje, ze dotrwasz szczęśliwie do terminu i wszystko skończy się dobrze. Co ile masz mieć teraz to ktg robione?
Teraz raz w tygodniu. Po skończonym 35 tc 2 razy w tygodniu. Są to zalecenia dla kobiet w cukrzyca ciazowa

reklama
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętach ;) bo każdy zmierzy inaczej. Jeśli u jednego gina byłaby różnica najpierw 2 a potem 5czy 6 dni to bym się martwiła. Ale dzień przy różnych sprzętach i ludziach jak dla mnie jest okej ;)
Zrób sobie dzień brudasa, a co :D

Dziekuje[emoji173]️
Żebyś wiedziała! [emoji23][emoji85] Podmylam newralgiczne miejsca i idę spać. [emoji12][emoji12][emoji12] Protestuje, robię dzień brudasa!!!![emoji23][emoji23][emoji23] Dobranoc:)

Do góry