Marthi
Fanka BB :)
@roki_1991 - tak sobie myślałam, ze tez jak mi następny raz zwróci uwagę to mu to powiem
Dziekuje[emoji8]
Dziekuje[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, ta różnica zawsze będzie. Wiek ciąży rzadko kiedy jest idealnie z omnajważniejsze że serduszka biją i dzidzi rozwijają się prawidłowo!
![]()
@ovli22 mi się teraz zdażały plamienia ale takie brudzenia na brązowo ..bardzo małe ilości ale zwiekszylam luteinę bo miałam małe dawki j się uspokoiło a dziś ginka mówiła że nie ma żadnych krwawień patrzyła przez wziernik . Serduszko bije chodź podobnie jak u @Marthi troszkę różnicy z im
Moje plamienia to bardziej takie na papierze ( wiecie p co chodzi ?)
Wcześniej miałam brązowe a teraz wieczorem już takie normalne (żywa czerwień ) . Mam nadzieje , że to nie początek końca .
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętachOby tak było Kochana. Ja nie ukrywam, ze jak wyszłam z gabinetu to byłam pełna euforii, nie myślałam o tym, ale teraz sobie myśle, ze u tej drugiej gin ostatnio były 2 dni różnicy, a teraz u tego gina wychodzą te 3-4 dni... i ze może jednak coś za wolno rośnie dzidzia ;( No, ale staram się myśleć pozytywnie. Widziałam na oczy, ze dzidziuś urósł i oby rósł kolejne 33 tygodnieOgółem znów chyba dopadło mnie mega zmęczenie - odkąd wrocilam to czuje jakby czołg po mnie przejechał. Nie mam siły wstać i się wykapać :O
)
Teraz raz w tygodniu. Po skończonym 35 tc 2 razy w tygodniu. Są to zalecenia dla kobiet w cukrzyca ciazowa@marzycielka81 - masz racje: im dalej w las, tym trudniej, czego Twoja obecna sytuacja jest tez „dobrym” przykładem. Mam nadzieje, ze dotrwasz szczęśliwie do terminu i wszystko skończy się dobrze. Co ile masz mieć teraz to ktg robione?
Nie porównuj tej różnicy jeśli usg robiło dwóch różnych lekarzy na dwóch różnych sprzętachbo każdy zmierzy inaczej. Jeśli u jednego gina byłaby różnica najpierw 2 a potem 5czy 6 dni to bym się martwiła. Ale dzień przy różnych sprzętach i ludziach jak dla mnie jest okej
Zrób sobie dzień brudasa, a co![]()