Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz racje skora jest wrazliwa i moga wystapic przebarwienia dlatego tak wazna jest ochrona kremem z duzym filtremJa mysl że z tym opalanie to chodzi o zmieniająca się skórę na brzuchu... Żeby jej jeszcze bardziej nie podrażniać![]()
Kocham je! Polecam Ci też truskawkowe bo są teraz najlepsze na świecie i te owoce leśne, bombaTo jede, bo mam ochotę na lody pistacjowe!
Jeżeli miałaś to zaplanowane przed zwolnieniem to możesz z tego skorzystać. Jeżeli lekarz nie kazał Ci leżeć i nie zlamiesz w ten sposób zasad zwolnienia to możesz spokojnie jechać na urlop który normalnie powoduje polepszenie twojego samopoczucia a co za tym idzie powrót z rekonwalescencji.My też mieliśmy lecieć na wakacje ale musimy odwołać bo jak jestem na zwolnieniu to raczej nici z wyjazdów.
Nie ma co zadzierac z zusem.
Ale wtedy na L4 chyba trzeba zaznaczyć, że się będzie w innym miejscu, niż domJeżeli miałaś to zaplanowane przed zwolnieniem to możesz z tego skorzystać. Jeżeli lekarz nie kazał Ci leżeć i nie zlamiesz w ten sposób zasad zwolnienia to możesz spokojnie jechać na urlop który normalnie powoduje polepszenie twojego samopoczucia a co za tym idzie powrót z rekonwalescencji.
Jeżeli miałaś to zaplanowane przed zwolnieniem to możesz z tego skorzystać. Jeżeli lekarz nie kazał Ci leżeć i nie zlamiesz w ten sposób zasad zwolnienia to możesz spokojnie jechać na urlop który normalnie powoduje polepszenie twojego samopoczucia a co za tym idzie powrót z rekonwalescencji.
Ale wtedy na L4 chyba trzeba zaznaczyć, że się będzie w innym miejscu, niż domjakby chcieć być 100% poprawnym [emoji16]
No, to jak nie mam nic zarezerwowane to spoko nic Ci nie przepadnie, wybierzcie coś w Polsce możesz wtedy normalnie z tego skorzystaćNiby miałam zaplanowane ale nie mamy jeszcze nic zarezerwowanego bo chcieliśmy poczekać na jakiegoś lasta więc jeśli nie ma dowodów to wątpię żeby potraktowali to jako zaplanowane wcześniej bo jak im to udowodnie?