Megi_Meg
Fanka BB :)
Nie obraź się, ale dziwne jest takie materialne podejście :/ rozumiem konieczność spełnienia jakis planów związanych z praca, ale jesli nie ma noża na gardle i tylko wygoda mu przeszkadza... to kiepsko widzę twoja jakakolwiek ciąże czy wpadkę czy zas planowana :/
Nie obrażam się bo nie mam o co, po prostu każdy ma inne podejście do życia. To jest tak jak z gustem, o gustach się nie dyskutuje. Po prostu dla niego jest najważniejsze zabezpieczenie rodziny, a potem ewentualnie powiększanie jej, nie na odwrót, za co też jestem mu wdzięczna. Na wpadkę nie liczę. Nie zaliczyłam jej jako młoda niedoświadczona osoba, to nie zaliczę jej tym bardziej jako dojrzała kobieta. Na dzień dzisiejszy i tak u mnie jest ciąża wykluczona bo mam problemy zdrowotne. A jeśli chodzi o chęć drugiego dziecka to, powiedział mi, że jak przyjdzie odpowiedni moment, to wtedy jak najbardziej, a na razie ma co innego na głowie. Tylko, mam nadzieje że do 2 max. 3 lat się wyrobię. Niewykluczone, że przyjdzie taki moment jak z córką, zdecydowaliśmy się na dziecko w ciągu miesiąca, a wcześniej nie było rozmowy.