reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe 2020

reklama
Dziękuję niech rośnie [emoji23] ale zmartwil mnie wynik moczu bo mam białko [emoji44]muszę powtórzyć
Progesteron też średnio zadawalajacy biorę luteine i wynik zaledwie 22

Ostatnia edycja:
Dziękuję niech rośnie [emoji23] ale zmartwil mnie wynik moczu bo mam białko [emoji44]muszę powtórzyć
Ja dziś byłam na wynikach i też sprawdzić chce progesteron przy okazji bo miałam ostatnio jakoś 19 a biorę teraz duphaston. Także warto w naszym przypadku kontrolować. A jeśli chodzi o mocz, to przed nasiusianiem do pojemnika podmylas się i osuszylas? Mi mówił żebym o tym pamiętała i jeszvze żeby rozchylic wargi sromowe przy siusianiu [emoji6][emoji6]

Proponuje kochana sok z żurawiny pić cała ciąże - Piłam i nie miałam ani jednej infekcji w ciąży a to rzadkość. Ja mlwlasnie muszę sobie kupić i tez zacząć pic

Hej- w którym jesteś tyg ciąży i kiedyialas OM a owulacje. Ja jeszcE nie byłam na wizycie mam dopiero 17.07. Ja mam cykle ok 36 dniowe i aż o 2tyg mam różnicy w terminach porodu

OM 24 maja. Robilam testy owulacyjne i pozytywny wyszedl mi 5/06 wiec najpewniej 6/06 mialam owulacje. Cykle mam 27 dniowe zazwyczaj [emoji4] Wychodzi ze dzisiaj zaczynam 5 tydzien [emoji4]

Witam wszystkie nowe mamy.
Ja dziś zaczynam 2 tygodnie urlopu. Bardzo się cieszę bo końcówka miesiąca w pracy dała mi w kość. Na szczęście teraz 2 tygodnie laby. Jako ze mieszkamy nad morzem to jedziemy na tydzień na mazury. Tzn ja jadę z córeczka bo mąż pracuj następny tydzień. Planujemy wspólny urlop we wrzesniu- mam zamiar pracować do konca wakacji.
Dziś zaczęłam 9 tydzien- jak ten czas leci. Macie już brzuszki ciążowe? Mi wyskoczył nie wiadomo kiedy i już nie da się go ukryć...

reklama
Witam wszystkie nowe mamy.
Ja dziś zaczynam 2 tygodnie urlopu. Bardzo się cieszę bo końcówka miesiąca w pracy dała mi w kość. Na szczęście teraz 2 tygodnie laby. Jako ze mieszkamy nad morzem to jedziemy na tydzień na mazury. Tzn ja jadę z córeczka bo mąż pracuj następny tydzień. Planujemy wspólny urlop we wrzesniu- mam zamiar pracować do konca wakacji.
Dziś zaczęłam 9 tydzien- jak ten czas leci. Macie już brzuszki ciążowe? Mi wyskoczył nie wiadomo kiedy i już nie da się go ukryć...
No to do końca wakacji szybko ci zleci, tymbardziej ze teraz te 2 tyg urlopu [emoji41] mazury piękne [emoji7] rodzina męża pochodzi z mazur także mamy zawsze gdzie pojechać ale kawałek drogi tez mamy do pokonania [emoji86] mieszkamy w Katowicach :D u mnie jest tylko jakieś wieczorne wzdęcie :D pewnie koło 12 tyg cokolwiek będzie widać podobnie jak w pierwszej ciąży :D

Do góry