reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Oohh, przykro mi, że nie wyszedł ten cykl, mimo tych cieni na testach. Ale nie można się załamywać, nowy cykl, to nowa szansa na ciążę, trzeba wierzyć, że kolejnym razem się uda, trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji8] jeżeli okres będzie dużo spóźniony, to po okresie może jakaś wizyta u gina? Może coś się u Ciebie rozregulowało i trzeba pomóc cyklowi delikatnie wskoczyć na właściwe tory.

reklama
Nie wien nie mam siły na razie na nic
Oohh, przykro mi, że nie wyszedł ten cykl, mimo tych cieni na testach. Ale nie można się załamywać, nowy cykl, to nowa szansa na ciążę, trzeba wierzyć, że kolejnym razem się uda, trzymam mocno za Ciebie kciuki [emoji8] jeżeli okres będzie dużo spóźniony, to po okresie może jakaś wizyta u gina? Może coś się u Ciebie rozregulowało i trzeba pomóc cyklowi delikatnie wskoczyć na właściwe tory.

Wrócisz w lipcu z nową energią, z dobrymi wynikami toxo i zresetowana po tej małej przerwie. Wierzę, że nowe starania będą skuteczne i jeszcze przed drugim wyjazdem będziesz się cieszyła swoimi dwiema kreseczkami [emoji6]
A tak w ogóle część kobietki moje !

I od razu przepraszam że mnie tutaj tak mało. Mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie. Mam 3 więcej obowiązków w pracy i mniej czasu poza nią... Ale co jakis czas do Was zaglądam nacieszyć oko Waszymi 2 krechami.

Myślę że wybaczcie mi moja tymczasową nieobecność po prostu mam czasami okres w życiu w którym nawet nie chce mi się wypowiadać.

Ja skończyłam jeść Rovamicine i w połowie lipca mam powtórzyć badania na toxo. Zobaczymy czy możemy wrócić do starań.

Udało mi się zaplanować urlop A w prawdzie 2. W lipcu wyjeżdżamy na kilka dni nad morze, A we wrzesniu udało nam się złapać okazję i wylatujemy na Ibize. I mam nadzieję że z Hiszpanii wrócimy już po cichu w "3" [emoji3059][emoji3059][emoji3059]

Gratuluję dziewczyny 2 kresek. Gdy to widzę i wiem przez co niektóre z Was przeszły i się udało... daje mi to powera [emoji91]

Ściskam mocno !

Po takiej informacji zawsze jest moment złości i rezygnacji, ale potem zawsze przychodzi nowy cykl, który niesie za sobą nowe nadzieje. Tyle czasu walczysz, że nie możesz się tak łatwo poddawać. Umów sobie tego lekarza, niech zleci potrzebne badania i zobaczy, co się rozregulowało i wszystko się jeszcze dobrze skończy. Na najważniejsze i najpiękniejsze momenty życia czasami potrzeba odrobinę dłużej poczekać, żeby móc potem je doceniać jeszcze bardziej.
Nie wien nie mam siły na razie na nic

Wrócisz w lipcu z nową energią, z dobrymi wynikami toxo i zresetowana po tej małej przerwie. Wierzę, że nowe starania będą skuteczne i jeszcze przed drugim wyjazdem będziesz się cieszyła swoimi dwiema kreseczkami [emoji6]
Też w to wierzę kochana !

Aktualnie zostało mi jeszcze kilka tabletek dupka i mam jakieś niesamowite obawy że poprzestawia mi cały cykl... gin kazał brać do 1 dnia spodziewanej @...

Staram się. Tak myslec
Po takiej informacji zawsze jest moment złości i rezygnacji, ale potem zawsze przychodzi nowy cykl, który niesie za sobą nowe nadzieje. Tyle czasu walczysz, że nie możesz się tak łatwo poddawać. Umów sobie tego lekarza, niech zleci potrzebne badania i zobaczy, co się rozregulowało i wszystko się jeszcze dobrze skończy. Na najważniejsze i najpiękniejsze momenty życia czasami potrzeba odrobinę dłużej poczekać, żeby móc potem je doceniać jeszcze bardziej.

My w Ciebie również wszystkie wierzymy i mam nadzieję, że szybko wszystko wróci no normy i będziesz mogła ponowić starania. Czy mimo zawieszenia idziecie na wizytę do kliniki, żeby zrobić wszystkie badania i znaleźć przyczynę, żeby potem od razu z grubej rury zacząć nowe starania?
Kochana przykro mi że beta ujemna. Myślałam ze w końcu się udało. Nie poddawaj się i walcz o to marzenie jakim jest dziecko. W końcu się napewno uda. Ja w was wszystkie wierzę i trzymam kciuki.

Będę was wspierać ja niestety będę musiała odłożyć starania na jakiś czas. Nie spodziewałam się takiego obroty sprawy ale nie będę ryzykowala kolejnym poronieniem. Moja psychika tego nie wytrzyma. Ale mimo wszystko będę z wami i będę wspierała jak tylko będę potrafiła.

Cześć dziewczyny , wczoraj wieczorem 23 dc a ja mam plamienie [emoji15]. Za szybko na okres . W poniedziałek zrobię test bo coś nie pasuje mi z tym plamieniem.

Może obawy są niepotrzebne zupełnie, albo przez antybiotyk coś Ci się przesunie po prostu. Antybiotyki niestety często mieszają w cyklu, ale zazwyczaj po skończeniu przyjmowania wszystko szybko wraca do normy. Jak już odbierzesz wyniki badań, to lekarz na pewno tak Cię pokieruje, żeby cykl działał jak trzeba [emoji6]
Też w to wierzę kochana !

Aktualnie zostało mi jeszcze kilka tabletek dupka i mam jakieś niesamowite obawy że poprzestawia mi cały cykl... gin kazał brać do 1 dnia spodziewanej @...

reklama
A jak długie masz cykle? Bo może warto jeszcze chwilę dłużej poczekać, bo może być za szybko na test i się niepotrzebnie zdenerwujesz tylko [emoji6]
Cześć dziewczyny , wczoraj wieczorem 23 dc a ja mam plamienie [emoji15]. Za szybko na okres . W poniedziałek zrobię test bo coś nie pasuje mi z tym plamieniem.

Do góry