reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
monikao777
mi podano teraz embroglue, moje trzecie in vitro w sumie tylko 3 transfery. W novum podają go w standardzie chyba wszystkim.
Mysza87
ja przy trzech próbach mialam w sumie 3 zarodki. Ostatnie in vitro to w standardzie 1 zarodek 3dniowy, brak mrożaczków, póki co został z nami
Dziewczyny ja liczyłam i przy trzech pełnych stymulacjach wydaliśmy prawie 60 tys zł. To tylko pieniądze, ja choć nie jestem milionerką i przepuściłam całe oszczędności nie żałuję

Pytanie, czy w dniu trsnsferu- crio lub dzień przed miałyście zlecone badanie progesteronu i estradiol?nie dostałam skierowania, a zapomniałam zapytać:(

Kochane, mój jedyny kropek powstały z jedynej komórki jaką udało się ode mnie pobrać w czwartek jest już ze mną. Co prawda to dopiero czterokomórkowiec, ale jest dzielny i jestem z niego bardzo dumna. ❤❤❤Teraz planuję leżeć, wypoczywać i być dobrej myśli. Dobrze, że mam teraz dwutygodniowy urlop. W poniedziałek mam się rano zgłosić na badanie progesteronu. Do zestawu leków dorzucili mi jeszcze fraxiparine0,4 i acard. Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z mojego kropeczka, że wytrwał. Siłacz Trzymajcie za mnie kciukasy. Życzę Wam wszystkim udanej soboty

Kochane, mój jedyny kropek powstały z jedynej komórki jaką udało się ode mnie pobrać w czwartek jest już ze mną. Co prawda to dopiero czterokomórkowiec, ale jest dzielny i jestem z niego bardzo dumna. [emoji173][emoji173][emoji173]Teraz planuję leżeć, wypoczywać i być dobrej myśli. Dobrze, że mam teraz dwutygodniowy urlop. W poniedziałek mam się rano zgłosić na badanie progesteronu. Do zestawu leków dorzucili mi jeszcze fraxiparine0,4 i acard. Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z mojego kropeczka, że wytrwał. Siłacz Trzymajcie za mnie kciukasy. Życzę Wam wszystkim udanej soboty

I niech trwa przez kolejne 8,5 miesiąca
Nie rośnie zdrowy i duży [emoji110][emoji110][emoji173]️

Kochane, mój jedyny kropek powstały z jedynej komórki jaką udało się ode mnie pobrać w czwartek jest już ze mną. Co prawda to dopiero czterokomórkowiec, ale jest dzielny i jestem z niego bardzo dumna. ❤❤❤Teraz planuję leżeć, wypoczywać i być dobrej myśli. Dobrze, że mam teraz dwutygodniowy urlop. W poniedziałek mam się rano zgłosić na badanie progesteronu. Do zestawu leków dorzucili mi jeszcze fraxiparine0,4 i acard. Nawet nie wiecie jaka jestem dumna z mojego kropeczka, że wytrwał. Siłacz Trzymajcie za mnie kciukasy. Życzę Wam wszystkim udanej soboty
Myszka, kochana, będzie walczył dzielnie dla cudownej mamy;) trzymam mocno kciuki !
Czy tylko progesteron masz badać? W Novum nie zlecają badania aż do bety, a ja bym chciała to kontrolować...

Dziś pierwszy poranek z kropkiem :)
Wczoraj mega intensywny dzień, jeszcze 2 butle intralipidu podawane przez prawie 5 godz.:ninja2:

Jeszcze się wkurzyłam, bo lekarka wypisała mi jakoś złe receptę na relanium i dziś muszę podjechać na pogotowie i prosić, żeby mi ja wypisali poprawnie. Normalnie ciagle coś pod górę:sorry2: W czwartek robiłam progesteron to była jakaś awaria i wyniki musiałam odbierać osobiście w piątek. Ciagle coś..

@allime @Black1982 @sylwia113 przykro mi bardzo. Trzymajcie się jakoś dziewczyny.

@Mysza87 @monikao777 ✊✊✊
Milej soboty dziewczyny :)
Trzymam za Ciebie Kochana meeega mocne kciuki ✊✊✊ i proszę się nie denerwować, pamiętaj, że nie jesteś sama!!!☺

reklama
Myszka, kochana, będzie walczył dzielnie dla cudownej mamy;) trzymam mocno kciuki !
Czy tylko progesteron masz badać? W Novum nie zlecają badania aż do bety, a ja bym chciała to kontrolować...
Od czwartku, czyli od punkcji biorę prolutex 25mg 1×1, encorton 10mg 1×1, estrofem 2mg 2×1, progesterone besins 200mg 3×1. A od dziś dołożyli mi do tego zestawu jeszcze fraxiparine0,4 1×1 i acard 75mg 1×1. A w poniedziałek rano mam przyjechać skontrolować progesteron i znowu wizyta u lekarza, który ma mi powiedzieć co dalej.

Do góry