@Jotka_Szczotka z tego co mi wiadomo to teraz każdy gin wysyla na prenatalne, kiedyś faktycznie tego nie bylo

z resztą moja mama to w ciąży jedno usg miala ze mną i 2 z moim bratem

także dużo sie pozmienialo

Na pewno makijaż wyjdzie ci cudnie[emoji7]
@paulina.blachut mój ma 2 lipca urodziny więc w sumie tez prawie jak prezent, taki trochę wcześniejszy haha u nas obstawiali bliźniaki i tak sie bałam jak szłam na usg że masakra [emoji23] na szczęście jeden dzidziuś
My z synusiem wstalismy dzisiaj o 9

jakos na samym początku miałam tak że budziłam sie o 5 i koniec spania
@Peeszet mnie dlugo tak pobolewało także to normalne [emoji14] mdłości zaczęły mi sie w 6 tygodniu i mam ochotę sie zastrzelić [emoji86]
@godzbal mam to samo z lodówką!! Jak otwieram to przestaje oddychać żeby nie czuć zapachu [emoji51] ja nie wiem co bym zjadła, jak myślę o jedzeniu to nic mi sie nie chce ale jak już zaczne jesc to spoko [emoji14] ale po każdym jedzeniu mam dziwny posmak w buzi i musialabym normalnie co chwile myć zęby
@Maminek31 dla mnie pobudka 6:30 to jak środek nocy ale u nas to wszyscy śpiochy [emoji23] fajne plany z tym plażowaniem

my zaraz śniadanko i zakupy [emoji14]
Co do badań to ja ani w pierwszej ano teraz bety nie robiłam [emoji86] jedynie wizyta u gina i wszystkie badania co zlecał

w pierwszej musialam brac magnez i luteine bo brzuch mi sie napinał, ciekawe czy teraz sie to powtórzy [emoji86]
Miłego dnia wszystkim [emoji8] dostałam od mojego brzdąca soczystego buziaka w brzuch także pora wstawać