Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne dam oby wszystko bylo dobrze
Bardzo się cieszę ,pamiętaj koniecznie po wizycie dać nam znać![]()
Bete kochana zrób..i po dwoch dniach druga i zobaczyć czy wzrosla...odrazu zobaczysz czy jestes w ciazy...mi wyszla beta 540 i nie było na usg widac..tzn.cos bylo ale lekarz kazal za miesiac przyjść...jestem w 4 tyg i 2 dniPojde z rana w poniedzialek
Myślę że miesiąc to za długo , lepiej iść koło 6 tyg wtedy już powinno być serduszko ,i w razie czego można ,obstawić się lekami ,a miesiąc to trochę za długo ,ale to moje zdanie ,po moich przejściachBete kochana zrób..i po dwoch dniach druga i zobaczyć czy wzrosla...odrazu zobaczysz czy jestes w ciazy...mi wyszla beta 540 i nie było na usg widac..tzn.cos bylo ale lekarz kazal za miesiac przyjść...jestem w 4 tyg i 2 dni
Tez tak mysle właśnie...miesiac z racji l4 bo sie kończy ..Masz rację za 2 tyg sie do niego umowie❤Myślę że miesiąc to za długo , lepiej iść koło 6 tyg wtedy już powinno być serduszko ,i w razie czego można ,obstawić się lekami ,a miesiąc to trochę za długo ,ale to moje zdanie ,po moich przejściach![]()
Jasne dam oby wszystko bylo dobrze