Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne dam oby wszystko bylo dobrze
Teraz to juz jestem przerazona...Mogło ale też nie musiało. Skoro tyle spóżnia Ci się okres i testy negatywne to gdzie indziej szukałabym wyjaśnienia.
Mniej wiecej w okolicach miesiaczki.Mam pytanie od kiedy te objawy? Bo ja kilka dni przed @ a mam żółte plamienie, częstomocz, parcie na mocz, bole podbrzusza, zmęczenie, ,,wklęsłe" brodawki lub takie płaskie sama nie wiem i rumience na twarzy a do tego pocenie chociaż jest chłodno. Dzięki za odzew bardzo mi zależy.
Nie sądzę żeby tydzień przed @ mieć objawy ciąży ,zdecydowanie za wcześnieCzyli tak 6-7 dni nawet przed ?
Hej jak u Ciebie ? zrobiłaś bete?Hej dziewczyny
Zrobilam dzis test i wyszly 2 krechy .Jedna mocna drufa slaba ale widoczna ..Jak myslicie czy to ciaza ? Jest weekend wiec dopiero w poniedzialek pojde do lekarza.
Objawy jak przed miesiaczka plus male plamienie . No i palic nie dam rady :-)
Niestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.
Hej jak u Ciebie ? zrobiłaś bete?
Bardzo się cieszę ,pamiętaj koniecznie po wizycie dać nam znaćHej tak zrobilam w srode i wczoraj pielegniarka zadzwonila ze potwierdzona ciaza
I juz na 17 mam 1 usg ... happy ❤