reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
BLANES :szok: 9 kg :szok: miesiąc temu :szok: zaczynam wierzyć w te schabowe ;-)

ale sie napracowałam - dostaliśmy warzywka dla Antonka i miałam je zasadzić na balkonie (w wiaderku i piasku ;-)). No, ale że "nie mam" nic do roboty, to stwierdziłam, że sobie wszystko poporcjuję, wsadzę do zamrażary i będę później gotowej porcyjki wyciągać :wściekła/y: ale sie naobierałam tego :wściekły/a: no, ale z drugiej strony, do końca miesiąca (minimum) mam spokój :-D

RYSKO artystycznej weny twórczej ;-) w pracy na mgrem, oczywiście ;-)

glitteryourway4d7d59b8oj1.gif

glitteryourway0625e130to3.gif

glitteryourway0ae74c2brq7.gif

e07d757fddc392e6f434410xg6.gif

Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków :-)
Gingeros super, że nas tutaj odnalazłaś i że jesteście razem z Antolkiem. Tutaj nie ma wyścigu szczurów i dzieciaczki rozwijają się w swoim tempie ;-)
Oczywiście Maksio Blanes podjada schabowe, ale przecież to normalne w tym wieku ;-)
Blanes śliczne zdjęcia mikołajkowego Maksia :-D
Co do Mikołajek: Kornelowi zawsze było przykro, ze nie dostaję prezentów, więc w tym roku kupiłam sobie sama drobnostkę, dałam mężowi, a on zapomniał mi ją podłożyć :crazy:
Franio nie toleruje starszych osób. Była u nas ostatnio znajoma to oczkami do niej wywracał;-), a od wczoraj mieliśmy najazd teściów to ryczał cały czas :rofl2:

Dziewczynki nie odzywam sie bo komp mi wariuje. W dodatku tak wolno mi działa że zanim mi wyświetlił plansze z odpowiedzią to wszystko zapomniałam :wściekła/y:

Ginger - z tego co wiem to Coneco nie ma testow bezpieczeństwa. ADAC testuje tylko foteliki dostepne na niemieckim rynku. :-(

Naszym forumowym jubilatom - wszystkiego NAJ NAJ!!!

Oj Dziewczynki, ja jestem tak zmęczona że padam na pyszczek i strzygę uszami. Tylko czytam bo nie mam siły pisać.

Oczywiście wszystkiego Naj dla kochanych PÓŁROCZNIACZKÓW!!!
2902.gif

I równie serdeczne powitania dla nowych nabytków BB.
welcome2.gif

BUZIAKI DLA PÓŁROCZNIAKÓW:tak::tak::tak:

Gingeros rzeczywiście dobrze mieć taką teściówkę na forum.
Z odpowiedzi jednak wynika, że kasza pobudza te soki JAK JEST ZA GĘSTA? Ciekwe, czy w takim razie Sinlac przygotowane zgodnie z instrukcją trzeba rozcięczyć:baffled:

Blanes, rysa słodkie te Wasze Mikołajki:-)

my musielieśmy przenieść naszą mikołajkową sesję fotograficzną , ponieważ Staś ma od rana histerie:sad::frown:
chyba zęby.....

Toska, powiem Ci że z perspektywy 10 lat, pamieta się tylko miłe chwile, a takie drobnostki jak ząbkowanie zupełnie umykają. Poza tym w miarę upływu lat rosną problemy. Obecnie jestem na etapie dojrzewania i osobiście wolę Frania ząbkowanie niż bunty nastolatków ;-)

reklama
Życzonka wszystkiego najlepszego dla 6 miesięczniaków.

Ale tan czas leci, normalnie szok. Niedawno takie maleństwa a teraz czytam o 10 kilowych babach i 70 centymetrowych chłopach. (czy jakoś tak...)

Muszę się nieskromnie pochwalić że chyba zaczyna działać moja bezstresowa nauka zasypiania w łóżeczku bez żadnego lulania, itp. Zajęło mi to chyba z miesiąc ale warto było. Kładę małego do łóżeczka, słonia w łapę i wychodzę z pokoju delektować się resztą dnia. :-)
Tylko że dzisiaj jakiś katar się mi przyplątał i czuje się beeeznadziejnie. Może się podkuruję grzanym piwkiem z sokiem malinowym - mniam.
PS jakoś mnie wkurzają te emotikonki, nie dość że brzydkie to jeszcze nie ma odpowiednich minek, np takiej co oblizuje sobie mordkę mi teraz najbardziej brakuje.

Do góry