reklama
@Megi_Meg kurde córka z takiego odstępu i przy niskim pH. Ja powiem szczerze, że miałam nadzieje ze może zaskoczyć. A jednak nic z tego. Tymbarskiej zaskoczona jestem bo starania były na 2 dni przed owu. Może godziny grały role bo ostatnie starania były 11 dc rano. A fajne uczucie mieć nadzieje ze jednak może być ciaza. Dawno tego nie czułam.
Megi_Meg
Fanka BB :)
@Megi_Meg kurde córka z takiego odstępu i przy niskim pH. Ja powiem szczerze, że miałam nadzieje ze może zaskoczyć. A jednak nic z tego. Tymbarskiej zaskoczona jestem bo starania były na 2 dni przed owu. Może godziny grały role bo ostatnie starania były 11 dc rano. A fajne uczucie mieć nadzieje ze jednak może być ciaza. Dawno tego nie czułam.
No też jestem zaskoczona jak w ogóle doszło do ciąży. Teraz wydaje mi się, że na pewno by się nie udało robiąc ten sam schemat. A może jednak miesiączka nie przyjdzie ? a jeśli nie ten cykl to następny
milla01
A długo się staracie?Mihasiaaa miło mi ze o mnie pamietasz :-*
U nas starania nadal trwają i już zaczynam tracić nadzieję że kiedykolwiek nam się uda. Maz trochę się boi po ostatniej stracie(zreszta i ja tez) i to utrudnia nam jeszcze starania. Zobaczymy co przyniesie nam los. A jak tam twoja niunia?
milla01
Ja też byłam zdziwiona Naomi,bo mam dwoch synów i obu mam praktycznie z pierwszych cykli staran z samej owulacji. Pisze praktycznie,bo młodszy pojawił się w drugim cyklu,ale wydaje mi się,że ten pierwszy był akurat bezowulacyjny. A teraz właściwie od roku próbuje się wstrzelić przed owu na córkę i nic! Już nawet doszłam do dnia pierwszego pozytywnego testu owu (koło północy ♡,a test pozytywny o 9 rano) i też nic. Więc to chyba różnie z tym bywa.U nas starania były do 11 dc. Niestety już czuje ze dostanę miesiączkę. Do tego jak dostanie ja dziś bądź jutro to okaże się ze starania były 2 dni przed owu i nic nie złapało. Trochę jestem zdziwiona.
milla01
Dla mnie wyczyn to ciąża z 4 dni przed owuI Wiecie co ! jak teraz to, przestudiowałam, porównałam moje życie i nawyki żywieniowe wtedy a teraz, to myślę, że zrobienie teraz córki "z mojego przepisu" to, byłby to dla mnie wyczyn hahaha.
Elenaa
Dziewczyny nie ma co ukryć że jesteśmy starsze, ja syna mam z 2 cyklu, córkę z 1 (odstęp 3.5 dnia i 12 h po). Teraz tez się boję że nie będzie takie hop siup jak w poprzednich ciązach no i mężowie starsi i ich kondycja plemników może być inna. Dlatego odczekam jeszcze przyszły cykl i jak będę zdrowa to do roboty bo potem się może okazać że trzeba bedzie się naczekać na bobo. A mi sie marzy porod w 2020 roku więc ogolnie wychodzi tylko 7 miesięcy starań aby urodziło się jeszcze w 2020 licząc od września :-)
Marzycielka86
Milla staramy się już od grudnia, wcześniej w maju straciliśmy synka w 16tc.
Kurczę mnie lata aż tak nie ścigają
raczej duże dzieci. Chce żeby jakaś więź była między nimi. Do 40 jest sporo lat mam. No nic zobaczymy w tym cyklu co będzie. Tak jak wspominałam daje sobie czas do końca roku. Jak nic nie wyjdzie to znaczy ze tak miało być.
reklama
Elenaa
Naomi ale w wieku 30-35 lat szansa na ciążę to 20%, gdzie np w wieku 25-30 to 30%. Mi też do 40tki jeszcze dużo brakuje, bo 31 lat mam :-) ale nie chce robić sobie nadziei że uda się w 1 czy 2 cyklu i być potem rozczarowana..choć znając życie tak będzie :-)
Podziel się: