Ostensible
Fanka BB :)
[/QUOTE]
Fajnie że u Ciebie wszytko ok, oby tak dalej.
a co to te ketony ?? mi na tych badaniach wyszły też w moczu jakieś bakterie, więc dała mi skierowanie na posiew, który wyszedł ok
, więc chyba za pierwszym razem źle pobrałam próbkę tak mi się wydaje.
i na rożyczkę też chorowałam
Myślę że l4 może Ci wypisać tylko chyba na wizycie ( chociaż pewna nie jestem) - więc pewnie byś dostała dopiero od tego 16.08. Ale zawsze można zadzwonić się i dowiedzieć :-)
Ja mam badania prenatalne teraz 23.07 a ginekologa 05.08 - i chce na tej wizycie też wziąć l4, ale co dziwne to nie zleciła mi kolejnych badań moczu ani krwi.. Czy to powinno być badane co miesiąc?
HejHej. Już po wizycie [emoji4] badania wyszły książkowe. Jedynie wyszły mi ketony w moczu, ale powiedział, by się tym nie przejmować, żeby więcej pić wody niż do tej pory.
I różyczka dodatnia, ale chorowałam za dzieciaka [emoji4]
Ogólnie wszystko ok, badanie ręczne na plus. Położna się pytała o zwolnienie, mówiłam od sierpnia, wpisała coś w tę swoją kartę i teraz uwaga! Zapomniałam się spytać ginekologa [emoji23][emoji85] i teraz nie wiem, czy iść pod koniec lipca na wizytę, czy przedzwonić i się spytać co i jak [emoji23][emoji23][emoji23]
No nic, usg mam 12.08 a wizytę z kolejnymi wynikami (mocz i znowu morfologia) 16.08 [emoji4]
Fajnie że u Ciebie wszytko ok, oby tak dalej.
a co to te ketony ?? mi na tych badaniach wyszły też w moczu jakieś bakterie, więc dała mi skierowanie na posiew, który wyszedł ok
i na rożyczkę też chorowałam
Myślę że l4 może Ci wypisać tylko chyba na wizycie ( chociaż pewna nie jestem) - więc pewnie byś dostała dopiero od tego 16.08. Ale zawsze można zadzwonić się i dowiedzieć :-)
Ja mam badania prenatalne teraz 23.07 a ginekologa 05.08 - i chce na tej wizycie też wziąć l4, ale co dziwne to nie zleciła mi kolejnych badań moczu ani krwi.. Czy to powinno być badane co miesiąc?
mnie już tak nie napieprzają jak na początku, ale jak ściągam stanik, to o rany, sutki mogłabym wyrwać i wyrzucić