Mocne kciukasy dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Niech to bedzie początek pieknej przygody...[emoji8]
Wierze w to ze tak bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocne kciukasy dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Niech to bedzie początek pieknej przygody...[emoji8]
Moje kochane[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja juz w klinice
Transfer ok 11:20
Czekam na intralipid
Trzymajcie mocnoooo[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Vinszka czy Ty miałaś badane NK w Endo z tego co pamiętam? jak zbadano ci je do transferu? Udało się od razu?Mój i tak ma tyle na głowie ostatnio, że aż żal mi go wciągać w zadania domowe, a ja mam upragnione dziecko w brzuszku to i okna mi tak nie przeszkadzają. [emoji23] Lekarz też mówił, żeby się nie przejmować, ale czekamy do połówkowych. Sprawdzimy i podpytamy. [emoji3526] Trzeba być dobrej myśli.
A brzuszek... no powoli rośnie. [emoji7] A badasz estradiol? U mnie był dosyć niski to zeszłam całkowicie z niego w 15 tc. Od 20 tc odstawiłam luteinę.
Doczytałam masz TSH 2.9 czyli w normie. Prawie żaden ginekolog nie przepisze ci hormonu bo jest ok. Jeśli się martwisz to zrób 3 hormony TSH , ft 3 i Ft4. Jeśli będą ok. to nie ma co panikować tylko umówić się na wizytę do endokrynologa i to jeszcze takiego co ciężarne leczy. Mi kiedyś przy TSH 4.6 endokrynolog nic nie przepisał twierdząc że jest przecież dobrze.Ale nie biorę żadnych leków na tarczyce wogóle,nigdy nie brałam...
Dziś mam kontrolną wizytę u endrykologa,spytam się jak to wygląda.Pisałam dziś do swojego gin i odpisał mi,że TSH powinno być w granicach 1.Poproszę endrykologa,żeby dał mi skierowanie na hormony tarczycy,mam nadzięję ,że da.A poza tym,to nastraszyła mnie siostra ,powiedziała,że powinnam mieć niższe tsh,dlatego się przejęłam.Ale może za bardzo panikuję i się martwię.Doczytałam masz TSH 2.9 czyli w normie. Prawie żaden ginekolog nie przepisze ci hormonu bo jest ok. Jeśli się martwisz to zrób 3 hormony TSH , ft 3 i Ft4. Jeśli będą ok. to nie ma co panikować tylko umówić się na wizytę do endokrynologa i to jeszcze takiego co ciężarne leczy. Mi kiedyś przy TSH 4.6 endokrynolog nic nie przepisał twierdząc że jest przecież dobrze.
Mega mocna kciuki dziewczyny :*Dziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące
@Cytrynka122 trzymamy kciuki za bete do nieba![]()
Dziewczyny trzymam kciuki za was wszystkieDziewczynki dziś proszę was trzymajcie kciuki za mnie i za @Dzoannna niech nasze kropeczki się ładnie wgryza i zostana z nami na długie miesiące![]()
@Cytrynka122 trzymamy kciuki za bete do nieba![]()
Tak, ale miałam badane z racji wysokiego nk przy pierwszym transferze i cesarki na szybko. Ponoć wtedy mogło się NK w endo zwiększyć, że każdy zarodek byłby odrzucany przez organizm.@Vinszka czy Ty miałaś badane NK w Endo z tego co pamiętam? jak zbadano ci je do transferu? Udało się od razu?
Mi we wczesnej ciazy skoczylo na 2.6. Sama ciaza sprawia ze TSH rosnie. Trzeba zbijac i tyle.Dziewczyny podtrzymajcie mnie proszę na duchu,taki wynik tsh napewno można zbić,idę do lekarza,ale czy nie szkodzi teraz we wczesnej ciąży?