• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Tak, ale miałam badane z racji wysokiego nk przy pierwszym transferze i cesarki na szybko. Ponoć wtedy mogło się NK w endo zwiększyć, że każdy zarodek byłby odrzucany przez organizm.

Mam za sobą dwa udane transfery za pierwszym razem.
Dzięki:). A jaki Ci wyszedł poziom NK w Endo? jak udało się je zbić? Steryd plus intralipid?

reklama
Dziś mam kontrolną wizytę u endrykologa,spytam się jak to wygląda.Pisałam dziś do swojego gin i odpisał mi,że TSH powinno być w granicach 1.Poproszę endrykologa,żeby dał mi skierowanie na hormony tarczycy,mam nadzięję ,że da.A poza tym,to nastraszyła mnie siostra ,powiedziała,że powinnam mieć niższe tsh,dlatego się przejęłam.Ale może za bardzo panikuję i się martwię.
Jak masz endokrynologa to dobrze. Nie panikuj, nie jest źle. Mi endokrynolog w ciąży od razu zwiększyła dawkę, tylko że ja miałam problem z ft3.

Uff to mnie trochę uspokoiłas.. No ja mam mieć jakąś krótka co od 3 do 5 min trwa bez znieczulenia.. Bolało cię coś później? Przynajmniej nie jestem sama :) :*
Nic mnie nie bolało później :)
Po badaniu tylko trochę wody wycieka. Żeby włożyć ten histeroskop do środka to muszą trochę wody pod ciśnieniem tez wprowadzić.
Byłam bardzo zdziwiona jak gładkie ściany ma macica od środka :)

Cześć Dziewczyny:) Wracam po jakimś czasie po mrozaczka. Wlasnie zaczęłam przyjmować estrofem i pabi dexametason. Mam do was pytanie. Czy któraś miała może takie ostre migreny po tych lekach?

@Pójdźka Ja biorę estrofem i po nim nic mi nie dolega. Drugiego leku nie znam ;)
Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?

reklama
Może to zbieg okoliczności. Trochę się martwię bo takiego bólu głowy jeszcze nie miałam. Wzięłam rano estrofem i po godzinie zaczęła mnie boleć głowa, pod wieczór przestała, a jak o 20 wzięłam druga tabletkę to po godzinie znowu zaczęła mnie boleć. Dzięki za odpowiedź. A ty na jakim etapie jesteś?
Już zobaczyłam. To trzymam mocno kciuki Ja do takiego etapu jeszcze nie doszłam, ale może tym razem się uda.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry