Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wpisz mnie proszę na 29 lipca wizyta u PaśnikaDziewczyny u nas dziś kalendarz pusty,i szczerze to świeci pustkami![]()
Trzymamy kciuki za działające z zakrzaków i proszę o podawanie terminów wizyt
@Vinszka @Pala @Pini88 @Skarbulenka @Kurcia @Elessi
i inne ciężarówki dawajcie znać o wizytach
Dziewczyny starające się również zachęcam do podawania terminów KCIUKI FORUMOWE DZIAŁAJĄ!!!!
Daj znać jak tam po wizycie u Paśnika bo ja idę do niego niestety dopiero 29 wrześniaWpisz mnie proszę na 29 lipca wizyta u Paśnika![]()
O kurcze aż takie terminy ma? To prawie 3 miesiące się teraz czeka?Daj znać jak tam po wizycie u Paśnika bo ja idę do niego niestety dopiero 29 września
Niestety dzwoniłam dzisiaj do Łodzi i Pani podała mi najwcześniejszy wolny termin no nic pozostaje czekaćO kurcze aż takie terminy ma? To prawie 3 miesiące się teraz czeka?
Możesz kupić klotrimazol masc/krem, jak miałam podobne objawy po transferze to gin kazał mi miejscowo stosowac, nie jest to mocny lek, ale bezpieczny w ciąży, jak nie pomoże to po weekendzie się skontaktuj z ginemDziewczyny mam pewien problem,czuję pieczenie i swędzenie w okolicach intymnych,czy jest coś w aptece bez recepty dostępne,które można we wczesnej ciąży wziąć?Teraz weekend,ciężko będzie znaleźć gina.A może można wziąć gineintyma globulki ,na infekcje,co reklamują?jak myślicie?kiedyś mi pomogły,ale czy teraz mogę wziąć?
Dziękuję ,nawet mam w domuMożesz kupić klotrimazol masc/krem, jak miałam podobne objawy po transferze to gin kazał mi miejscowo stosowac, nie jest to mocny lek, ale bezpieczny w ciąży, jak nie pomoże to po weekendzie się skontaktuj z ginem
Nic nie stosuj na własną rękę. Kup tamtum rosa i podmywaj się dwa razy dziennie, powinno to przynieść ulgę. W poniedziałek idź do ginekologa ja zmieniłam lutinus na prolutex i podrażnienie przeszło bez leków.Dziewczyny mam pewien problem,czuję pieczenie i swędzenie w okolicach intymnych,czy jest coś w aptece bez recepty dostępne,które można we wczesnej ciąży wziąć?Teraz weekend,ciężko będzie znaleźć gina.A może można wziąć gineintyma globulki ,na infekcje,co reklamują?jak myślicie?kiedyś mi pomogły,ale czy teraz mogę wziąć?