Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadza się mam córkę z 18 lipca [emoji18]Piękne kreseczkikojarzę Cię z licówki 2017 :-)
U mnie owulacja była chyba w poniedziałek lub wtorek (niedziela i poniedziałek testy owu pozytywne) teraz też czekam ale podejrzewam że mogę mieć problemy z tarczycą więc nie wiem czy coś wyjdzie. Jeśli przyjdzie @ to zrobię od razu badania na tshHej dziewczyny ! JA w lipcowym cyklu zaczęłam starania z mężem. Więc liczę na kwiecień przyszłego roku :-) Teraz z niecierpliwością czekamy czy się udało chociaż mam dziwne przeczucia że tak :|ale minęło raptem 4 dni od owulacji ... test można wykonać najwcześniej dopiero chyba po 8 dniach od zapłodnienia ???
))) Kto też czeka tak jak ja i nie może się doczekać ujrzenia dwóch kresek
??? Kochane życzę wszystkim Wam powodzenia w staraniach :* :* :*
Mi testy pokryły się z aplikacją.Ja nie robiłam testów owu tylko na bazie aplikacji mam wszystko wyliczone którą prowadzę od dawien dawna i jestem z niej bardzo zadowolona zobaczymy jak się spisze tym razem przy planowaniu ciążyJeśli okaże się nie skuteczna to przy następnym cyklu na pewno posile się testami
![]()
o to superMi testy pokryły się z aplikacją.![]()